Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy hogy nem foglalkozik...

Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kislánya 4 éves és 12kg. Senki nem szól neki, hogy ez igy nem jó. Én pontosan tudom, hogy nem a gyerek genetikája miatt van. Volt nyáron is, hogy egésznap nem adott a gyereknek enni, mert lusta... Persze anyuci, apuci hízik szépen. Nem a védönő dolga lenne erre figyelni? Vagy komolyan normális ez a súly?
2015. febr. 23. 11:05
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Persze, nem az éhezéstől, hanem anyámtól...

Volt valahol olyan kérdés, hogy mit csináljak???

Ez a védönő dolga lenne, az már más dolog, hogy vagy fél vagy sz*rik mindenre...

2015. febr. 23. 16:55
 32/44 anonim ***** válasza:
97%

de honnan tudná a védőnő, azt mond meg? azért mert évente 1x látja a gyereket?

milliószor, mondhatni napi szinten én is megtagadom az ételt a gyerekemtől. hazajövünk az oviból, uzsizik még egyet meg iszik. után f6kor szokott kérni csokit, sütit, kekszet, akármit ami édes. én meg mondom, hogy nem. f7kor van vacsora, akkor kap rendes ételt és ha befejezte, akkor kaphat kekszet... ha adnék neki f6kor akkor nem vacsorázna amiről szó sem lehet, tekintve, hogy csont és bőr :) simán el tudom képzelni, hogy ott is ilyesmi lehet. szerintem minden anyós szerint a drága meny éhezteti az unokáját :D

2015. febr. 23. 19:22
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mindent, amit én nekünk leírtál ebben az érdekes stílusodban, leírod és névtelenül az illetékeseknek továbbítod!
2015. febr. 23. 19:38
 34/44 anonim ***** válasza:
itt nekünk, bocs. De talán érthető.
2015. febr. 23. 19:38
 35/44 anonim ***** válasza:
Amúgy el tudom hinni, hogy van igazság abban, amit mondasz. Az utcánkban van egy család, ahol 6 gyerek nőtt föl így. Iszonyú soványak és állandóan éhesek voltak, piára, cigire mindig tellett a szülőknek, de tejet pl otthon nem ihattak a gyerekek, mert az kellett a szülőknek a kávéba. Ha átjöttek hozzánk, teleették magukat kenőmájasos kenyérrel, 1 liter tejet megittak ketten. Egyszer az egyik szomszéd bejelentést tett a gyámügyön, kivizsgálták és megállapították, hogy minden rendben. Természetesen kiderült, hogy melyik szomszéd volt, azóta is utálják a szerencsétlen embert, még a gyerekek is, akik azóta felnőttek, és már 8 unokával gazdagították a népet. Amikor az első unoka 1 éves volt, a nagymama közölte a lányával, a kisgyerek anyjával, hogy már ne adjon neki tehéntejet, mert jó lesz neki a vajaskenyér is. A babák 6 hetes koruktól húslevest, tejbegrízt, krumplistésztát kapnak cumisüvegből, szoptatás kb 1 hónapos korig van, és a védőnő tehetetlen.
2015. febr. 24. 08:35
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem azt kérdezted, hogy mit tegyél, és pont ez a gond. Sajnos a puffogástól nem lesz jobb a kislánynak. És ez részben a te felelősséged is, ha nem teszel semmit, pedig ott vannak és látod.
2015. febr. 24. 10:58
 37/44 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy tűnik, te megerősítést vársz abban, hogy a védőnő és az orvos nem tesz semmit ezügyben, és mivel ezt senki nem írta neked, tovább puffogsz. Pedig ha ilyesmit észlelsz, te is tehetsz bejelentést nyugodtan. Bár, ha jól értem, nem is te tapasztaltad ezt az egészet, hanem valaki mesélte, akinek valaki panaszkodott...

2015. febr. 24. 16:53
 38/44 A kérdező kommentje:
Egy házba laktunk évekig. Én is láttam mi folyik ott... Borzalmas... Én tuti nem teszek bejelentést, nem hiányzik a verés... A védönő is azt mondta katasztrófális a helyzet, ennek ellenére sz*rik rá... Folyton tetves a lány... Régen is csak baba desszerteket kapott, avval kellett volna jól laknia... Ha valakit bejelentenék, az a védönő lenne, a munkája elhanyagolásáért...
2015. febr. 24. 18:21
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tedd azt! Legalább teszel is valamit, nem csak itt puffogsz.
2015. febr. 24. 18:34
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelentsd a védőnőt az önkormányzatnál, a munkáltatójánál. Ezzel, hogy ide kiírtad, az égvilágon semmit nem tettél.
2015. febr. 24. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!