Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?
Persze, nem az éhezéstől, hanem anyámtól...
Volt valahol olyan kérdés, hogy mit csináljak???
Ez a védönő dolga lenne, az már más dolog, hogy vagy fél vagy sz*rik mindenre...
de honnan tudná a védőnő, azt mond meg? azért mert évente 1x látja a gyereket?
milliószor, mondhatni napi szinten én is megtagadom az ételt a gyerekemtől. hazajövünk az oviból, uzsizik még egyet meg iszik. után f6kor szokott kérni csokit, sütit, kekszet, akármit ami édes. én meg mondom, hogy nem. f7kor van vacsora, akkor kap rendes ételt és ha befejezte, akkor kaphat kekszet... ha adnék neki f6kor akkor nem vacsorázna amiről szó sem lehet, tekintve, hogy csont és bőr :) simán el tudom képzelni, hogy ott is ilyesmi lehet. szerintem minden anyós szerint a drága meny éhezteti az unokáját :D
Kedves Kérdező!
Úgy tűnik, te megerősítést vársz abban, hogy a védőnő és az orvos nem tesz semmit ezügyben, és mivel ezt senki nem írta neked, tovább puffogsz. Pedig ha ilyesmit észlelsz, te is tehetsz bejelentést nyugodtan. Bár, ha jól értem, nem is te tapasztaltad ezt az egészet, hanem valaki mesélte, akinek valaki panaszkodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!