Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?
Hát nem átlagos, de nem biztos, hogy nem normális.
Ismerek olyan 3,5 éves fiút, aki 13 kg. Anyja apja erősebb alkat.
Mégis ilyen kicsi a fiú, és még sincs semmi baj náluk.
És honnan tudod, hogy nem adott enni neki? Egész nap vele voltál?
honnan tudja a védőnp, hogy nem a rossz étvágya miatt ilyen a gyerek? és te miért nem szólsz? tudtad, hogy teljes titoktartás kötelezettségük van bejelentés esetén, de ha tudsz a gyermek veszélyeztetéséről és nem szólsz akkor akár börtönbüntetést is kaphatsz?
én tényleg nem értem miért jó az ha valaki ide jár fikázni mást! ha tudod hogy gond van akkor jelentsd a gyerek érdekében. ha meg adnak neki enni csak ő nem kér akkor meg szégyeld magad!
Ha látja orvos, védőnő státuszon, márpedig óvodába hozzánk havonta kijár védőnő, akkor biztos tudnak róla.
Az én 3 gyerekem is sovány volt, 3 évesen 12 kg volt az átlagsúlyuk. Akinek egy évesen ekkora a gyereke, annak furcsa lehet.
Az én 4 és fél éves fiam is 12 és fél kiló. Már 3 hónapos kora óta hordjuk mindenhova, még egy fél éve is voltunk kivizsgáláson és nem találtak semmi okot rá a genetikán kívül, ami miatt ilyen vékony. (Ő alacsony is 100 centi).
A régi védőnő, bár nagyon jól tudta, hogy mekkora fájdalom ez nekem, hogy nem hízik rendesen a gyerekem még nem hogy nyugtatott volna, de azt mondta nem tudja mit eszik ez a gyerek. A gyerekorvos is minket szülőket szapult, hogy sokat idegeskedünk azért nem eszik a gyerek. Elköltöztünk, így megoldódott a védőnő váltás is és gyermekorvost hosszas keresgélés után találtunk olyat, aki nem minket hibáztat, hisz látja, hogy mindent megadunk és megteszünk a gyerekeinkért! Sőt ő egyáltalán nem aggódik miatta, hisz látott már olyan kislányt aki 6 évesen 12 kiló 30 deka és 105 centi volt. Neki sem volt orvosilag kimutatható problémája!
Ha biztos vagy benne, hogy éhezik a kislány akkor valóban jelentsd, de ha nem, akkor nem ítélkezhetsz a szülők felett addig míg nem ismered a körülményeket!
:) megint az okosok...
Én nem vagyok velük egésznap szerencsére, de van ismerősöm aki elég sokat volt velük. Nem tudja kivenni a hütőből, mivel sosincsenek itthon. Nyáron egésznap kint ülnek. Oké most annyiból jobb a helyzet, hogy oviba van napközbe. De volt hogy délután nyaffogott a lány, hogy éhes, mondta neki, oké mindjárt. Pár óra múlva ő bement zabálni, a lányt nem vitte... Este mentek haza. Kitudja, hogy akkor kapott-e enni. Vesz neki egy csokit vagy chipset a kezébe nyomja, azt jolvan. Nem ismerte a lány se a krumplit se a húst...
Bejelenteni nem fogom, mert nem hiányzik hogy agyonverjenek... Állitólag elég jóba vannak a kedves védönővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!