Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy hogy nem foglalkozik...

Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kislánya 4 éves és 12kg. Senki nem szól neki, hogy ez igy nem jó. Én pontosan tudom, hogy nem a gyerek genetikája miatt van. Volt nyáron is, hogy egésznap nem adott a gyereknek enni, mert lusta... Persze anyuci, apuci hízik szépen. Nem a védönő dolga lenne erre figyelni? Vagy komolyan normális ez a súly?
2015. febr. 23. 11:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tehetsz névtelen bejelentést is.
2015. febr. 23. 11:47
 12/44 A kérdező kommentje:
Igen, van gyermekem. Bár nem tudom ez miért lényeges..
2015. febr. 23. 11:52
 13/44 anonim ***** válasza:
70%

Az én kislányom rengeteget eszik és egy évesen alig volt 9 kg,aggódtam a súlya miatt sokat, most 4 évesen pedig 13 kg . Mellé pedig nagyon magas. rossz ranezni annyira vékony. ilyen alkat . Bár ezek szerint akkor róla is azt gondolják, hogy nem kap enni???

A kisfiam még nála is vékonyabb. 1 évesen 8400 gr volt, most másfél évesen pedig 9 kg. és ő is rengeteget eszik, de mivel ő nem magas, ezért nem látszik vékonynak.

2015. febr. 23. 12:00
 14/44 A kérdező kommentje:
Oké, akkor csak beképzelem, hogy nem kap enni, igazatok van... -.-
2015. febr. 23. 12:02
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 4,5 évesen 14,5 kg körül van. Nem éheztetjük, sőt sokat eszik, ilyen alkat. És őszintén szólva rosszul esne, ha ránk küldené a védőnő a gyámügyet, mert pl.szomszéd úgy látja, hogy éhezik.
2015. febr. 23. 12:26
 16/44 A kérdező kommentje:
Szóbeszéd? Hm... Elolvastad te a feljebb lévő kommentem? De mindegy... Igazatok van...
2015. febr. 23. 12:37
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne a védőnőnek jelentsd, hanem az orvosnak vagy a gyámhivatalnak. Lehet a válaszolókat kritizálni, de abban igazuk van, hogy ez nem segít, hogy itt írogatsz. Tegyél valamit, ha tényleg érdekel. Ha meg nem, akkor felejtsd el.
2015. febr. 23. 12:42
 18/44 anonim ***** válasza:
156 és fél kilósan mentem suliba, nevtan engedélye kellett a súlyom miatt... de szépen behoztam azóta.
2015. febr. 23. 12:44
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 4 éves és 12,5 kg.

Első 2,5 évben fényevő volt. Most meg már eszik .. na jó, inkább eszeget. :)

Most műtötték meg egy hete. Konkrétan azóta két pofára mindent .. hát van ilyen is.

Egyébként nem a te dolgod, ne foglalkozz vele. Az pedig, hogy anya - apa hogy hízik vagy hogy nem .. hát istenem.

Én pl. fogytam egy év alatt 55 kilót. Mindenki azt hitte, hogy súlyproblémám van (105 kiló voltam szülés után), stb.. Közben meg csak kiderült egy rutin vizsgálat során, hogy rákos vagyok. Rengeteg kezelést kaptam, de senki nem hitte el, hogy valóban ez a problémám.

Látod, én meg ezt utálom: mindenki mindenbe bele tud szólni. Néha kicsit csendben kell maradni és a másikat békén hagyni. Nem a háta mögött találgatni, kibeszélni.

2015. febr. 23. 12:49
 20/44 A kérdező kommentje:
Tudod én meg ezt utálom... Ezért történik annyi sz*rság a világban... De tudod mit? Meggyőztetek nem szólok bele... A saját gyerekét éhezteti..
2015. febr. 23. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!