Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?
Az én kislányom rengeteget eszik és egy évesen alig volt 9 kg,aggódtam a súlya miatt sokat, most 4 évesen pedig 13 kg . Mellé pedig nagyon magas. rossz ranezni annyira vékony. ilyen alkat . Bár ezek szerint akkor róla is azt gondolják, hogy nem kap enni???
A kisfiam még nála is vékonyabb. 1 évesen 8400 gr volt, most másfél évesen pedig 9 kg. és ő is rengeteget eszik, de mivel ő nem magas, ezért nem látszik vékonynak.
Az én lányom 4 éves és 12,5 kg.
Első 2,5 évben fényevő volt. Most meg már eszik .. na jó, inkább eszeget. :)
Most műtötték meg egy hete. Konkrétan azóta két pofára mindent .. hát van ilyen is.
Egyébként nem a te dolgod, ne foglalkozz vele. Az pedig, hogy anya - apa hogy hízik vagy hogy nem .. hát istenem.
Én pl. fogytam egy év alatt 55 kilót. Mindenki azt hitte, hogy súlyproblémám van (105 kiló voltam szülés után), stb.. Közben meg csak kiderült egy rutin vizsgálat során, hogy rákos vagyok. Rengeteg kezelést kaptam, de senki nem hitte el, hogy valóban ez a problémám.
Látod, én meg ezt utálom: mindenki mindenbe bele tud szólni. Néha kicsit csendben kell maradni és a másikat békén hagyni. Nem a háta mögött találgatni, kibeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!