Angliaba mikor kell szolni az orvosnak hogy terhes vagyok?
Tegnap tudtam meg hogy 4 hetes vagyok :) Es igazabol semmit se tudok hogy mi fog tortenni stb...
A valaszokat elore koszonom :)
En azt hiszem nyolc-kilenc hetes voltam mikor eloszor mentem.felvettek az adataimat,aztan 12. es 20. heten ultrahang.kozbe kb havonta kell menni ellenorzesre,Ami abbol all hogy megmerik a vernyomasod,pocakod nagysagat, ugy emlekszem ketszer van vervetel...es ha nincs panaszod kb ennyi...
Nem igazan vizsgalgatnak..en ha visszacsinalhatnam nem itt szultem volna,legalabbis nem Abba a korhazban...de inkabb nem reszletezem mert nem veszem el a kedved..
Bár nem Angliában élek, de még pici a baba még minimum két hét, hogy szívhangja legyen a babonak. 6-7 hetesen.
7 hetes kismama akinek van már két gyermeke. :-)
Első baba?
Angliaban lettem terhes, 7 honaposan jottem haza es itt is szultem-szerencsere.
6 hetesen jelentkeztem a midwifenal, 8 hetesen kellett menni a gphez. 12 hetesen volt uh plusz vervetel. 20 hetesen volt meg egy uh. Koztes idoben 4 hetente midwife, aki megmerte a vernyomast es megkerdezte, hogy erzem magam. Orvos nem latott es nem is latott volna a szulesig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!