Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Angliaba mikor kell szolni az...

Angliaba mikor kell szolni az orvosnak hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg hogy 4 hetes vagyok :) Es igazabol semmit se tudok hogy mi fog tortenni stb...

A valaszokat elore koszonom :)

2014. dec. 31. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

En azt hiszem nyolc-kilenc hetes voltam mikor eloszor mentem.felvettek az adataimat,aztan 12. es 20. heten ultrahang.kozbe kb havonta kell menni ellenorzesre,Ami abbol all hogy megmerik a vernyomasod,pocakod nagysagat, ugy emlekszem ketszer van vervetel...es ha nincs panaszod kb ennyi...

Nem igazan vizsgalgatnak..en ha visszacsinalhatnam nem itt szultem volna,legalabbis nem Abba a korhazban...de inkabb nem reszletezem mert nem veszem el a kedved..

2014. dec. 31. 19:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Igazabol en a szivhangra lennek kivancsi.....szeretnek mar megnyugodni :D
2014. dec. 31. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:

Bár nem Angliában élek, de még pici a baba még minimum két hét, hogy szívhangja legyen a babonak. 6-7 hetesen.

7 hetes kismama akinek van már két gyermeke. :-)

Első baba?

2014. dec. 31. 19:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen :) es annyira szeretnem mar hallani a kicsi szivet es hogy nojjon a pocim :) olyan nehez a varakozas :D
2014. dec. 31. 19:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Szívhangot a 12. heti ultrahangon néznek. Ezt olvasgasd át, itt le van írva a terhesgondozás menete: [link]
2014. dec. 31. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:
itt pedig megtalálod az összes időpontot, hogy mikor hová kell majd menned: [link]
2014. dec. 31. 20:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szepen koszonom :)
2014. dec. 31. 20:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Mikor terhes vagy.
2014. dec. 31. 20:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Angliaban lettem terhes, 7 honaposan jottem haza es itt is szultem-szerencsere.

6 hetesen jelentkeztem a midwifenal, 8 hetesen kellett menni a gphez. 12 hetesen volt uh plusz vervetel. 20 hetesen volt meg egy uh. Koztes idoben 4 hetente midwife, aki megmerte a vernyomast es megkerdezte, hogy erzem magam. Orvos nem latott es nem is latott volna a szulesig.

2014. dec. 31. 23:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja es gratulalok, boldog babavarast! :)
2014. dec. 31. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!