Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Angliaba mikor kell szolni az...

Angliaba mikor kell szolni az orvosnak hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg hogy 4 hetes vagyok :) Es igazabol semmit se tudok hogy mi fog tortenni stb...

A valaszokat elore koszonom :)

2014. dec. 31. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan van mint itthon a magánorvos, hogy el lehet menni és fizetni vizsgálatért, ultrahangért?
2015. jan. 1. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Van olyan, de költséges dolog. Én egy 100 ezer fős városban élek, itt pl nincs is magánklinika. Az otthon ismert zsebbe borítékos dokifogadós módszer itt nem működik. Magán ellátáshoz magánklinikát kell felkeresni. Ahol én kérdeztem tavaly, ott egy uh lett volna 120 font, egy sima vizit pedig 100 font, De magánklinikai ellátáson is ugyanúgy midwife végzi a terhesgondozást és ugyanúgy nincs hüvelyi vizsgálat a terhesség alatt.
2015. jan. 1. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Na en voltam magankilinikan. Pentek Reggel vereztem, felhivtan a midwifeot, kaptam is idopontot keddre! A gondom az is volt, hogy masnap indultunk Ciprusra.... Nem tudtuk, mit csinaljunk, hisz igy nem mertunk elindulni sem. Igy felhivtam egy maganklinikat, delutan fogadtak is. Kisfiamrol keszult egy igazan draga fenykep (kozel 100 ezer ft volt), de megerte. Masnap indulhattunk nyaralni :)
2015. jan. 1. 22:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha en kerem akkor se nezik meg elobb a szivhangjat pl 8 hetesen? Mert 12 het az telleg nagyon messze van....
2015. jan. 1. 23:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem nézik meg előbb. És utána csak legközelebb a 20. héten és azután már nem is nézik egyszer sem. Ha nem mész magán ultrahangra, akkor ez a 2 db ultrahang lesz összesen. Csak abban az esetben lesz több, ha bármi baj lesz veled vagy a babával. Próbálj megnyugodni és elfogadni a helyzetet! Amúgy megsugom, Magyarországon júliustól ugyanaz a terhesgondozás menete, mint Angliában, tehát az első uh a 12. héten van. Csak azoknak van előbb ultrahang csinálva, akiknek "fogadott" dokijuk van. Én áprilisban szültem Angliában a második babámat és örülök, hogy itt született! Ne stresszelj! Élvezd, hogy kismama vagy!
2015. jan. 2. 04:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyit kiegészítőként, hogy a 20. hét után szívhangot néz rendszeresen a midwife, csak ultrahang nincs több.
2015. jan. 2. 04:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudsz venni kb 20 fontert egy kis kutyut, amivel lehet a szivhangot otthon is hallgatni. A jobbakkal lehet mar a 14. Hettol is hallani. Nekem angelsounds dopplerem volt.
2015. jan. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!