Hogy hogy nem foglalkozik evvel se az orvos, se a védőnő?
valószínű, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert nincs mivel foglalkozni.
Az alacsony súly egy dolog, az éhezésnek azonban legkevésbé ez az első tünete. Pl minőségi éhezés a fehérjehiány, de ott ha ascites alakul ki amiatt, a súly nem is csökken. Nézd meg az éhező afrikai gyerekeket a hatalmas hasukkal...
Ha éhezne, a táplálék és vitaminhiánynak bőven lennének tüntetei, úgy tűnik, nincsenek. csak a te fejedben éhezik ez a kislány.
Az én fiam 5 évesen 115 cm és 15-16 kg volt. Mindenhová elvittem kivizsgáltatni, mert nem evett. Össze-vissza szúrkálták, mire kiderült, csak vashiányos. Azóta helyrejött minden.
És nem azért nem evett a gyerekem egy nap 3-5-ször, mert nem adtam, hanem nem evett, mert nem volt éhes.
Amúgy van ismerős kislány, aki eszik mindent szépen, nem is válogatós, 6 éves, és 14kg.
Amúgy, ha egy 4 éves kislány éhes, akkor szól, hogy kér enni. Sőt, az én lányom, ha nem adnék neki, szerintem fel is forgatna mindent, és megcsinálná magának.
Szívből remélem, hogy tévedsz!
15.vagyok.
Elolvastam a kommentedet még egyszer. 1 nap alapján leszűrtél egy ilyen komoly következtetést. Egész nap ott ültél és figyelted? Egy 4 éves gyerek már bagy ahhoz, hogyha ilyen lenne tényleg, hogy éhezik elmondja.
A kislányunk apukája is hízott. Számodra biztos gyanúsak lennénk. De nem csak a szülőkre üthet a gyerek testalkata. De gondolom te az egész családot ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!