Miért eszik újból pépeset?
Nekem most 15 hós a lányom, eddig még nem ette meg a darabos ételt.. Pedig 14 foga van, ebből 4 rágó. Eszik kenyeret, sajtot. Sajtos tallért . Mindent de főétkezesek csak pépes... Mosta volt a védőnő l azt mondta nem gond, ha külön eszik falatkákat, de amugy csak pépes et. Annyit eszik a ennyit kell. Csak nem darabosat . ( a mi ételeinket abszolút nem fogadja el, meg sem kóstolja ) :/ a védőnőm azt mondta nem baj. Majd megérik rá, nem láttunk még olyan felnőttet aki csak lpépeset evett volna :)
Ha azt akar enni, adj neki azt, szerintem amikor jött a foga fájt neki ahogy rágott. És jol esik neki hogy csak nyelni kell :) próbálkozz 2-3 naponta adj neki darabosat majd elmúlik :)
Csak az első pár sort olvastam.
Most ne rontsd el!!!!
Tapasztalat!!!!!!!!!!!!!!!
2 évesemet most szoktatom erőszakkal vissza a normális kajára, mert engedtem neki és pépeset ehetett.
Először ő is simán megevett minden darabosat, aztán egyszer csak nem. Én meg engedtem neki. Na, utána ha nem főztem külön neki pépeket, nem evett. Szívás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!