Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyenge lefolyású bárányhimlő...

Gyenge lefolyású bárányhimlő esetén áteshet rajta újból?

Figyelt kérdés
Kb. 20-30 pöttye volt, egy kicsi láz egy napig illetve semmi vakarózás 3 évesen.
2012. jún. 13. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisöcsém is így volt kb ennyi idősen. Aztán pár év múlva megkapta "rendesen" is.
2012. jún. 13. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem jön ki teljesen a bárányhimlő, nem is marad védelem ellene.
2012. jún. 13. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor én kb 5 voltam volt egy enyhe lefolyású bárányhimlőm, de utána nem kaptam el, csak övsömöröm volt 13 évesen. Az sem volt szörnyű. Most 28 vagyok és eddig még semmi más nem jött ki rajtam. Nem hinném, h gyenge lefolyás után feltétlenül elkapná mégegyszer. Szerintem mindenki máshogy reagál a betegségre.
2012. jún. 13. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én fogalmam sincs, hogy mikor lehettem bárányhimlős, mert sem anyám, sem én, sem senki nem vette rajtam észre. Hogy átestem rajta, azt onnan tudom, hogy pár hónapja, 29 évesen csináltattam egy laborvizsgálatot, ahol kimutatták, hogy jelen van a véremben az ellenanyag, tehát már nem kaphatom el. A gyerekorvos javasolta egyébként, ő mondta, hogy lehet, hogy átestem rajta, csak nem tudok róla, mert van, aki 2-3 (!!!) pöttyel megússza, és senki észre sem veszi.
2012. jún. 14. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!