Hogyan értethetném meg a három éves unokahúgommal, hogy a telefonom nem játék, és nem játszhat vele, ha minden egyes alkalommal mikor elveszem tőle, elkezd hisztizni és zokogni, de olyan szinten, hogy nem kap levegőt?
a lányomnak volt egy tárgy amitől félt, egy kis doboz amit ha megfordítasz állathangot ad, anyám vette neki mikor elutazott valahova.
ha az megszólalt mindig elmenekült, rettegett tőle, pedig csak tehénhang volt.
na azt arra használtam hogy olyan cucc mellé teszem amit nem akarom hogy piszkáljon.
anyám mikor kérdezte hogy használjuk-e mondom peeeerszeee, napi használatban van.
a telefonom volt mellette mert egyszer a pin kódot is eljátszotta rajta....
biztos van amitől ő is fél...tedd mellé a telefonod.
a gyerekeket mindig az érdekli amit a környezet használ, ez természetes, hiszen így fejlődik és így tanul.
ez nem személyiség, vagy neveletlenség kérdése ez belénk van programozva.
ezért szerintem ügyelni kellene arra, hogy ne érezze magát büntetve, olyanért, amiről nem tehet.
nekem speciel van egy régi rossz mobiom, de bekapcsova van fénye, simán odaadtam a kicsinek.
meg amúgy nem véetlen hogy ehet is kapni játéktelefont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!