Aki mostanában volt vidámparkban. Sok játék van még ott?
Igen, bár nincsen a family-s hullámvasút, meg hajó se. Van viszont a régi hullámvasút, egy újabb hullámvasút szerű dolog, barlangvasút, szellemvasút, elvarázsolt kastély, dodzsem, lézerdodzsem, polip és T-rex, az a lila medence-felett-átfordulós, hip-hop és testvére: a Torony, mesecsónak, az a kék-foteles-kidobós, ami hasonló a breakdance-hez (az is van még), az a sok karú, magasban pörgős dolog is, meg természetesen az óriáskerék se gurult még el :)
Érdemes elmenni, de a polipot szerintem hagyjátok a végére, ha jót akartok, én majdnem belehaltam, amikor a végén még vagy három percig forgolódott iszonyú lassan :D
Ez érdekes...2011 végén végleg bezárt tudtommal:
Amit valamelyik válaszoló már leírt,plusz hozzátenném (én pont egy hete voltam) hogy ha nem bírja a gyomrod, evés után semmiképp ne breakdancelj, illetve ha jót akarsz, fel ne ülj az Icharusra.:D
Meg a fa hullámvasút aljánál van most horror kiállítás Undergroundfear néven, annyira nem ijesztő, de megéri bemenni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!