Tényleg ártalmas, ha 16 hónaposan egyedül felmegy a lépcsőn a fiam? Tönkreteszi a gerincét?
Figyelt kérdés
Pár hete állt neki, ő maga jött rá, hogyan kell kapaszkodni és lépni, nem mi tanítottuk neki. Nagyon ügyes, pik-pak felérünk a másodikra. Persze végig.ott vagyok mellette, mögötte, hogy nehogy leessen. Ma összetalálkoztunk egy ismerőssel a lépcsőházunkban, aki lehordott mindennek, mert ez ártalmas. Nekem eddig ez eszembe sem.jutott, mindenhol azt olvastam, hogy amit magától csinál, azt szabad. Soha nem ültettük, vezetgettük éppen ezért. A lépcsőzést is maga találta ki, nem mi akartuk. Ti gyereketek mennyi idősen tanult meg önállóan lépcsőzni?2015. jan. 31. 17:28
1/5 anonim válasza:
Nem nem ártalmas. Söt semmilyen mozgás forma nem ártalmas ebben a korban. Vagy is a bukfencet nem szabad 3 éves korig.
Nekem a lányaim már 1,5 évesen telejsen egyedül mentek mindenhol. A nagy annyira imádott lépcsözni, ha meglátott egy lépcsöt akkor 1 óra móka volt.
3/5 anonim válasza:
Önállóan csinálja, teljesen jó.
A kérdésedre válaszolva:
A lányom négykézláb pár hete mozog egyelőre csak felfelé a lépcsőn, 7 hós.
4/5 anonim válasza:
Akkor ártalmas, ha leesik a lépcsőn. Ha legközelebb találkozol azzal az ismerőssel, mond meg neki, hogy foglalkozzon a saját gyerekével, semmi köze hozzá, hogy te hogyan neveled a gyerekedet!
5/5 anonim válasza:
1 éves múlt a fiam amikor megtanult lépcsőzni, én nem fogtam vissza... :) Eszembe sem jutott hogy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!