Kidobnátok/kidobtátok volna a csokrot a helyemben, mert van benne egy szál liliom? Felelőtlenség megtartani másfél éves kisfiam mellett?
Én biztos nem dobtam volna ki. Többször kaptam már csokrot, amiben liliom van, láss csodát még élünk.
Jesszus mennyi sötét ember van. Szegény tesód.
Nem dobtam volna ki. Nagyon szép a liliom, az llatát és speciel nem bírom, de eddig sokszor kaptam, még élünk mindannyian. Olyan virágüzletről sem hallottam még, ahol beájultak volna tőle, akik egész szagolják nagy mennyiségben zárt térben ugyebár. Micsoda hülyeség.
Én az egészben azt nem értem, hogy a sógorod milyen alapon osztogat benneteket, ki a fene ő a családban? Valószínűleg nála is pszichés probléma van, ha nem tud lekattanni a témáról. A gyámügyet felejtsd el, az vicces lenne, nyugi. A testvéredet viszont nagyon sajnálom.
tényleg nem jó éjjel ott tartani, ahol alszol. Nappal oxigént termel, éjjel viszont CO2-t, ehhez pedig bőven használ oxigént.
Ettől függetlenül a sógor eltúlozta.
Szerintem a férjed tesója a tök hülye...
Jézusom, ilyen balhét csinálni egy szál virág miatt? Ha nagyobb térbe rakod és nem konkrétan a gyerek szobájába akkor az égegyadta világon semmi baja nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!