Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kidobnátok/kidobtátok volna a...

Kidobnátok/kidobtátok volna a csokrot a helyemben, mert van benne egy szál liliom? Felelőtlenség megtartani másfél éves kisfiam mellett?

Figyelt kérdés
Kaptam a testvéremtől születésnapomra egy gyönyörű csokrot, amiben van egy szál fehér liliom. Intenzív illata van, és mint ismeretes altató hatású. A testvérem ezt nem tudta. Én nem láttam gondot, hogy itt van, de jöttek sógoromék is ünnepelni, és hatalmas balhét csapott, hogy miért van egy ilyen mérgező növény a lakásban, meg akarjuk ölni a fiunkat. Addig fajultak a dolgok, míg kérte a testvérem is, hogy dobjuk ki. De látszott rajta, hogy bántja nagyon az egész. Én ragaszkodtam hozzá, hogy nem. Egyrészt a fiam nem éri el olyan helyen van, másrészt egy nyamvadt száltól nem fogunk elaludni, főleg, hogy nem ott van a csokor, ahol alszunk. Harmadrészt pedig a bátyám pszichés beteg, nem tud dolgozni, rengeteg lelki problémával küzd, a kis spórolt pénzéből vette ezt a csodaszép csokrot, és láttam rajta, hogy bántja, hogy ennyire nagy bajt okozott, és hasztalan sőt veszélyes dolgot vett. A végén a sógorom már a testvéremet támadta, hogy látszik, hogy gyagyás, semmirekellő, hogy ilyen ajándékot hoz. A férjem végül megkérte a testvérét, hogy menjen el, erre semmi szükségünk. De utána is felhívott, hogy reméli kidobtuk a virágot, mert többet ér nekünk egy csokor, meg a hülye bátyám kis lelkivilága mint a fiunk élete és hétfőn első dolga lesz jelenteni a gyámügynek, hogy meg akarjuk mérgezni a fiunkat. Szerintetek tényleg ennyire veszélyes egy darab virág? Vagy én vagyok túl laza? A gyámügy ugye nem fog ezzel érdemben foglalkozni?
2015. jan. 25. 19:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
7%
vágd le ollóval a virágait akkor nem megy szét a csokor. a gyámügyi osztályon meg meg lesz az év poénja ha ezzel becsenget :) nincs ki mind a 4 kereke.
2015. jan. 25. 20:51
 22/28 anonim ***** válasza:

Én biztos nem dobtam volna ki. Többször kaptam már csokrot, amiben liliom van, láss csodát még élünk.

Jesszus mennyi sötét ember van. Szegény tesód.

2015. jan. 26. 09:18
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem dobtam volna ki. Nagyon szép a liliom, az llatát és speciel nem bírom, de eddig sokszor kaptam, még élünk mindannyian. Olyan virágüzletről sem hallottam még, ahol beájultak volna tőle, akik egész szagolják nagy mennyiségben zárt térben ugyebár. Micsoda hülyeség.

Én az egészben azt nem értem, hogy a sógorod milyen alapon osztogat benneteket, ki a fene ő a családban? Valószínűleg nála is pszichés probléma van, ha nem tud lekattanni a témáról. A gyámügyet felejtsd el, az vicces lenne, nyugi. A testvéredet viszont nagyon sajnálom.

2015. jan. 26. 12:13
 24/28 anonim ***** válasza:

tényleg nem jó éjjel ott tartani, ahol alszol. Nappal oxigént termel, éjjel viszont CO2-t, ehhez pedig bőven használ oxigént.

Ettől függetlenül a sógor eltúlozta.

2015. jan. 26. 12:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is kaptam már olyan csokrot amibe liliom volt. Annyit tudtam én is, hogy nem szabad oda tenni ahol alszunk. Szerintem a sógorod inkább pszichés beteg, mint a testvéred.
2015. jan. 26. 12:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a férjed tesója a tök hülye...

Jézusom, ilyen balhét csinálni egy szál virág miatt? Ha nagyobb térbe rakod és nem konkrétan a gyerek szobájába akkor az égegyadta világon semmi baja nem lesz...

2015. jan. 26. 12:55
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sogorom nem százas, ezt eddig is tudtuk. Mindig apósom sírja ki, hogy jöhessen a családi összejövetelekre. Viszont ma délután megjelent a védőnő, gondolta beköszön, mert régen találkoztunk. Férjem volt itthon a gyerekkel, azt hitte, hogy a virág miattjött, elkezdett magyarázkodni, a védőnő meg nem értette. Végül hatalmasat röhögött rajta, és megdícsérte a csokrot.
2015. jan. 26. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:
itt nem csak a tesodnak vannak psziches zavarai hallod...jol kifogtad a csaladod
2015. jan. 27. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!