Broncho Vaxom mellett tapasztaltatok orrfolyást? Abban a 10
napban, mig szedte a gyermeketek.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, h orrmandula műtét előtt állunk, holnaputánra van időpont. Négy napja issza reggel a Broncho Vaxomot és második naptól- mintegy mellékhatásként?- naponta 5-6szor fújja az orrát és kb kétszer tüsszög. Ez a harmadik 10 napos kúra, gyerekorvos azt mondta, nyugodtan adjam neki, de a műtét napján ne. Az előző kétszer 10 napban is volt hasonló mértékű orrfolyása. Szóval, hogy nem tűnik náthásnak, de a megszokottnál többször kell zsepi. Az a gondom, h az orvos azt mondta, nem műti meg, ha orrfolyás vagy ilyesmi fennáll. De ha ez tényleg csak a Broncho Vaxom hatására van? Más is tapasztalt ilyet vagy mégis fertőzésről lesz szó ésel kell halasztani a műtétet? :-( mit gondoltok?
Kedden lesz egy hete h a harmsdik kurat szedi a lanyom nekem is. Es tegnap reggeltol neki is elkezdett folyni az orra. A broncho vaxom eszembe se jutott mint mellekhatas. De igy h irod. Elgondolkodtatal. Bolcsis a kislanyom, de 4 hete nem jar. Most reggel viszem eloszor, szoval semmit nem hozhatott mostansag haza. Lehet hulyeseg az egesz h attol lenne, de ez akkor egy veletlen egybeeses. Nalunk sincs se szine semmi. Nem is mondanam h huu de folyik, de azert napkozben 1-2 alkalommal elo kell vennunk egy zsepit. Ami nem jellemzo ra.
Hatha nem kell elhalasztani a mutetet. Ha ugy gondolod hagyd abba ne adjad neki. Es nezd meg van-e valtozas.
2014. nov. 24. 03:17
2/4 anonim válasza:
Tavaly úgy szedte, hogy egyszer végigcsinltunk egy 30 napos kúrát, utána 3-szor a 10 nap Broncho, 20 nap szünet. Nálunk nem volt ilyen mellékhatás, nem fordult ilyen elő.
Most 6. napja szedi, semmi mellékhatása nincs.
2014. nov. 24. 12:15
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Túlvagyunk a megelőző vizsgálatokon. Lesz holnap műtét, ha nem jön közbe semmi. Nincs fertőzés. Pár nap szünetet tartunk viszont a Vaxomban
2014. nov. 24. 15:07
4/4 anonim válasza:
Tudom régi téma már de végül kiderült hogy a broncho vaxom okozta e az orrfolyást?Gyerekeimnél ma kezdtem a második 10 napos kúrát és ma délután a kislányom párszor tüsszögött és orrot fújt.Előző hónapban épp amúgy is betegek voltak mikor szedték így azzal nem tudom összehasonlítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!