KZitus kérdése:
Ti tapasztaltátok már? , hogy két ember beszélget, és sehogyan sem tudják megérteni egymást? A kérdés és a válasz elmegy egymás mellett. Nem találkoznak, közben pedig folyamatosan beszélgetnek.
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni?
Engem nagyon bosszant ez a dolog. Hogyan kerülhetném el úgy, hogy ne álljak föl és hagyjam ott?
2013. szept. 18. 19:17
1/4 anonim válasza:
Nekem is sokszor van így, az expasijaimmal.. Én olyankor rávezetni próbálom, az alapoktól, vagy diplomatikusan megmondom, hogy az az ő véleménye, ez az enyém, próbáljuk elfogadni a másikét, még ha nem is értjük meg.
2/4 anonim válasza:
Miért nem kell ilyenkor távozni?
Miért érdemes tovább beszélni azzal aki mellébeszél?
3/4 anonim válasza:
Van, hogy nem hagyhatod csak úgy faképnél az embert.
Nekem apám ilyen. Sokszor, amikor beszélgetünk például ebéd után, apám elkezdi mondani a magáét, néha meghallgatja amit mondunk, de igazából nem is figyel rá. Aztán onnan folytatja, ahol abbahagyta. És nem mondhatom azt, hogy: "Bocs fater! Nem érdekel a mondókád!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!