Clostilbegyt mellett milyen hőgörbét tapasztaltatok?
2 clostys görbém nagyon szép volt a 3-dik meg nagyon magas alaphővel indult,nem tudom még ebből mi lesz meg mitől lehet.
Te vettél észre valami változást?
Nekem ez az első gyógyszeres hónap. November óta nem jött meg, ezért kaptam Duphastont, ciklus 3-7. napjáig pedig Clostit. PCOS vagyok, metformint szedek, pajzsmirigyre pedig kis dózis Letroxot.
Elég alacsony az alaphőm (36,2-36,3) és ezen nem változtatott a Closti sem. Most vagyok 8. ciklusnapon, tegnap szedtem be az utolsó Clostit.
Nekem nincs semmi bajom csak nem jön a baba 3 éve (ebben volt 1 vetélés 1,5 éve)Remélem segítek ha megmutatom a görbéimet.Egyébként ciklusom 5.napjától kellett szednem 9.napjáig napi 1 szemet.
A 1 hónapban ilyen lett a hőm (semmi változás mint a nem clostys hónapban):
A 4 hónapban ilyen lett,de még nem tudom,hogy eredményes lesz-e:
Csak,hogy értsd,hogy jön ki a 3 hónap.
1 hó 2013.10.13.-2013.11.15
2 hó 2013.11.16.-2013.12.17. ebben a hónapban nem szedtem(elfelejtettem)
3 hó 2013.12.18.-2014.01.21.nem mértem a hőmet
4 hó 2014.01.22-től ez a nagyon magas alaphős
Remélem érthető voltam és segítettem :)
Köszönöm a görbéket!
Érdekes ez a magas alaphős hónap. :) Nekem ma még lejjebb ment... Kíváncsi leszek a folytatásra.
Sok sikert a babához! :)
Nagyon szívesen:)
Ha lejjebb ment akkor hajrá :)!Nekem ma reggelre elérte a 37-et és elég furán vagyok:)
A 'lejjebb ment' alatt nem a hőleesést értem, hanem csak hogy alapban"hideg" vagyok. :) Tüszőrepedés előtti hőleeséshez még korán is lenne.
Drukkolok neked, hogy baba legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!