3 éves a fiam eddig soha nem húzogattuk neki a fütyijét de most úgy döntöttem elkezdem igaz a páromat még sehogyan nem sikerült rávennem. Az a helyzet, hogy nem tudom hogyan kezdjek bele. Láttam egy weblapot és hát nagyon megrémültem, hogy bárhogyan kezdenék bele nagy esély van rá hogy elrontom neki amit nem szeretnék. Most a 3 éves státuszon azt mondta a doki, hogy nagyon le van tapadva. Meg hogy fürdésnél kenjem be valamivel. Hogyan lássak neki? Én csináljam? (félek, hogy akkor megutál már pedig én vagyok vele egész nap) Vagy kérjem meg rá őt? (itt meg arra van lehetőség, hogy ő rontja el) Mit mondjak neki miért kell csinálni? Az mégse jó hogy ha hosszan elkezdem magyarázni, hogy nem jó ha letapad meg stb stb mert azt úgy se érti meg
2015. jan. 19. 17:38
1/7 A kérdező kommentje:
fityma.net
2015. jan. 19. 17:47
2/7 anonim válasza:
Először mindenképp te csináld, és úgy tudod majd megtanítani neki.
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor kérd meg a védőnőt vagy a dokit hogy mutassa meg.
2015. jan. 19. 17:53
3/7 A kérdező kommentje:
Nemrég voltunk a 3 éves státuszon ahol a doki megnézte annyit mondott hogy nagyon le van tapadva fürdésnél húzzam fel és kenjem be kenőcsel (a kenőcs nevére már nem emlékszek)
2015. jan. 19. 21:43
4/7 anonim válasza:
Már régen el kellett volna kezdened! A legújabb ajánlások szerint 1 éves kortól húzogatni kell a fiú gyerekeknek. Neked ezt senki sem mondta? Most már nyilván furcsa lesz a fiadnak, már elég nagy. Mindenképp Te csináld először, és magyarázd el neki nyugodtan. Egy 3 éves már.mindent megért.
2015. jan. 19. 23:45
5/7 anonim válasza:
Meg is kérdezted a belinkelt oldalon, vagy csak belinkelted a címet?
2015. jan. 20. 01:14
6/7 anonim válasza:
"A legújabb ajánlások szerint 1 éves kortól húzogatni kell a fiú gyerekeknek. Neked ezt senki sem mondta?"
Ez bar omság! Nem tudom honnan vetted #4-es ezt a módiszöveget, de így lehet a legtöbbet ártani a gyereknek, ha ilyen felelőtlenségre buzdítasz!
A szobatisztaság eléréséig hagyni kell a fitymát 3, de legkésőbb 5 éves korig,különben visszatapadhat vagy fitymaszűkületet okozhatsz a saját fiadnak! Csak annyira szabad mindig hátrahúzni, amennyire az engedi magát hátrahúzni! Ezt mind az #1-és kommentben belinkelt oldal szerkesztőjétől tudom, aki nagyon rendes és segítőkész volt, amikor nálunk is kukigondok voltak. Nagyon hasznos tapasztalatokat osztott meg velünk, nem véletlenül kérdeztem rá, hogy csak belinkelted a fitymaoldal net-címét, kedves Kérdező, vagy írtál is az oldalt szerkesztőnek!?
2015. jan. 20. 05:29
7/7 anonim válasza:
Hát... Nem tudom, kedves 6-os, Nálatok fitymagondok voltak, ezét kellett konzultálnod az említett oldal szerkesztőjével. Én viszont 1 éves korától mindig visszahúzom a fiam kukiján a bőrt /nyilván nem erőltetem/, és gyönyörűen hátrajön Neki. Még csak kipirosodva sem volt egyszer sem. Na, melyikünk csinálta jobban? Nyilván nem ártottam azzal, hogy rendszeresen tornáztattam a bőrt, hiszen működik. Te viszont ártottál azzal, hogy hozzá sem nyúltál, hiszen kukigondjitok voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!