Extra cicifüggő gyerkőc leszoktatásához, hogyan kezdjek hozzá?
18 hónapos a lányom,nagyon nagy cicifüggő.Elaludni csak azon képes,délben és este is,de napközben is kéri.még többször.
Éjjel is ébred 4-5x és csak cicin alszik vissza.Van olyan nap,hogy 8-10x is cicizik még.Jön kéri,mondja,hogy anya cici kell!Ha nem adom,akkor nagyon sír,tépi a pólóm.Már nagyon terhessé vált ez az egész.Képes vendégségben,és az utcán is tépni a pólóm a ciciért. :((( Hogyan kezdjek hozzá a leszoktatáshoz??Minden ötletet,tanácsot szivesen fogadok!!Amugy nagyon jó étvágyú,mindent megeszik szinte.Köszönöm!
Első babás anyuka
Nálunk nagyon aktuális /volt/ ez a kérdés. Csak halkan merem leírni, hogy volt, ugyanis az én 15 hós ciciőrült fiacskám már 3. napja nem szopizik:-) Az első éjjel meglepően könnyű volt, a második éjjel sztrájkolt, sokat volt fent, kereste a cicit, és láss csodát: a ma éjjelt átaludta! Alig hiszem el! 15 hónapja ez volt az első átaludt éjszakánk! Na, ez a mi történetünk. Egyébként tegnap késő este írtam ki egy kérdést az elválasztással kapcsolatban, abban leírtam az okokat, keresd vissza, ha érdekel!
A hogyan pedig: a fiam tejérzékeny, így növényi tejet iszik. Egyik nap eszembe jutott, hogy a zabtejnek kb. olyan édeskés az íze, mint az anyatejnek. Éjjelre bekészítettem egy adag zabtejet, és ha ébredt, megkínáltam. Kiderült, hogy extrán szomjas volt, az egész adag zabtej elfogyott reggelre. Ilyenkor nem.is kérte a cicit, hanem aludt tovább. Érdekes, hogy napközben pedig már eszébe sem jut, pedig Ő is dettó olyan volt, mint a Te gyerkőcöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!