Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Extra cicifüggő gyerkőc...

Extra cicifüggő gyerkőc leszoktatásához, hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

18 hónapos a lányom,nagyon nagy cicifüggő.Elaludni csak azon képes,délben és este is,de napközben is kéri.még többször.

Éjjel is ébred 4-5x és csak cicin alszik vissza.Van olyan nap,hogy 8-10x is cicizik még.Jön kéri,mondja,hogy anya cici kell!Ha nem adom,akkor nagyon sír,tépi a pólóm.Már nagyon terhessé vált ez az egész.Képes vendégségben,és az utcán is tépni a pólóm a ciciért. :((( Hogyan kezdjek hozzá a leszoktatáshoz??Minden ötletet,tanácsot szivesen fogadok!!Amugy nagyon jó étvágyú,mindent megeszik szinte.Köszönöm!

Első babás anyuka

2014. júl. 2. 23:40
 1/2 anonim válasza:
Szia.Mi ugyanigy voltunk,bar enyem fiu.Borzaszto cicifuggo volt,orultem hogy sokaig van tejem,de nagyon faraszto volt,minden 5 percben azon akart lenni,ha ultem mellette es jatszottunk gondolt egyett es mar ki is kapta,alvas is csak azon es ejszaka is rengetegszer+utcan,uzletben szoval barhol,ugyhogy en is probalkoztam sok mindennel amiket masoktol kaptam,peldaul:bekened foghagymaval,mustarral,citromlevel,olyan amit o nem szeret,nalunk az volt a bokkeno,hogy o ezeket imadja :) aztan probalkoztam hogy leragasztom sebtapasszal hogy bibis a cici de kb 3-4 orara volt hatasos,leszedte.Szoval beletorodtem ugyhagytam hogy majd elhagyja magatol,aztan ra par hetre rettenetes vese gyulladast kaptam antibiotikumot irtak fel es ne szoptassak,hat minden bajom volt mikor belegondoltam hogy szo szerint egyik orarol a masikra elkell vennem a cicit,elso ket ejszakank es nap volt nyugossebb csak dajkalva aludt el,aztan 3dik nap mar magatol es azota sincs cici,mondjuk mar tejem sem,ez volt 3 honapja akkor volt 26honapos :) bocsi hogy hosszura sikeredet de en ezekkel probalkoztam vegul a muszaj lepett kozben,Nagy erot kell venned magadon es ha elhatarozod hogy most mar nem adok neki akkor nem szabad vissza hatralnod,elosszor csokkentheted a nappalit aztan az ejjelit de mindekepp hatarozotnak kell lenned.
2014. júl. 3. 03:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon aktuális /volt/ ez a kérdés. Csak halkan merem leírni, hogy volt, ugyanis az én 15 hós ciciőrült fiacskám már 3. napja nem szopizik:-) Az első éjjel meglepően könnyű volt, a második éjjel sztrájkolt, sokat volt fent, kereste a cicit, és láss csodát: a ma éjjelt átaludta! Alig hiszem el! 15 hónapja ez volt az első átaludt éjszakánk! Na, ez a mi történetünk. Egyébként tegnap késő este írtam ki egy kérdést az elválasztással kapcsolatban, abban leírtam az okokat, keresd vissza, ha érdekel!

A hogyan pedig: a fiam tejérzékeny, így növényi tejet iszik. Egyik nap eszembe jutott, hogy a zabtejnek kb. olyan édeskés az íze, mint az anyatejnek. Éjjelre bekészítettem egy adag zabtejet, és ha ébredt, megkínáltam. Kiderült, hogy extrán szomjas volt, az egész adag zabtej elfogyott reggelre. Ilyenkor nem.is kérte a cicit, hanem aludt tovább. Érdekes, hogy napközben pedig már eszébe sem jut, pedig Ő is dettó olyan volt, mint a Te gyerkőcöd.

2014. júl. 3. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!