Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6évesen még cicifüggő?

6évesen még cicifüggő?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős kislány, akinek az anyukájával elég jóban vagyunk és a tanácsomat kérte, mert a lánya 3 éves koráig szopizott és most is esténként kéri a cicit, persze már nincs teje, de passziózik a kislány. Ti mit szóltok ehhez? Nem fura, 6 évesen? OK hogy a gyerek igényei, meg a közelség stb. de ez márazért túlzás, vagy én értelmezem rosszul?
2012. máj. 30. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem inkább az szánalmas, hogy te ezen akarsz csámcsogni vadidegenekkel, mikor te is tudod a választ, nyilván nem normális dolog, hogy 6 évesen még cicifüggő legyen egy kisgyerek. Apropó, rossz kategóriába tetted a kérdést. Gondolom az anyuka szakember segítségét fogja kérni.
2012. máj. 30. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Én még most is kérem esténként a cicit :D 22/F
2012. máj. 30. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

6 évesen tulzás!

Pótléként szolgál

2012. máj. 30. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Jujj. Van egy kis 3 hónaposom, meg egy másfél évesem. Nekem már ő is túlzás lenne. Egy kész kisgyerek, aki ugyanazt eszi mint én, fogakkal, evőeszközzel, és pohárból vagy cumisüvegből iszik tejet is. Ha egymás közelségére vágyunk, akkor megölelgetem, megpuszilgatom, vagy tartogatom, ha nekem jut eszembe, akkor is, vagy ha ő kéri, akkor is. Mindenkinél máshol van a határ, én kb 1 éves koruk körül húznám meg. A szakirodalom is 1 éves korig tekinti a kicsiket csecsemőnek, utána már kisgyermek.
2012. máj. 30. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Mivel nekem pici babám van és itt szoktam megosztani a tapasztalatokat és feltenni a kérdéseket, ezért írtam ide. Élnézést a kategória probléma miatt.

A másik dolog a csámcsogás. Épp amiatt osztom meg itt a kérdést, mert nem akarok rajta csámcsogni, ismerősökkel beszélgetni erről, hanem inkább idegenek véleményét hallgatom meg.

Nem érzem magam szánalmasnak!

2012. máj. 30. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Erre biztos ugrani fognak, de ez beteges. Nem sokkal van odébb a pedofíliától...
2012. máj. 30. 11:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem, de nem az első lennék aki ezt gondolja...
2012. máj. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!