Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereketek mennyit volt...

Kisgyereketek mennyit volt beteg bölcsi kezdésnél?

Figyelt kérdés

2 és fél éves fiammmal 2 évesen kezdtük a napközit. Tehát tavaly május óta kb. Azóta kivétel nélkül minden hónapban minimum 2 hetet van itthon, de pl decemberben egyáltalán nem vittem, hisz ünnepek voltak amúgy is, meg az egész december a betegségekről szólt. Kicsit úgy érzem, hogy akármennyire egészségesen étkeztetem, tömöm vitaminokkal, olyan mint a falra hányt borsó! Minden felsőlégúti betegséget elkap és már nagyon sajnálom, mert amúgy meg nagyon szeret ide járni, mindig boldogan megy, boldogan jön...

Igazából nem is tanácsokat várok, hanem egy kis bíztatást...vagy véleményeket, hogy mennyire normális, hogy ennyire beteges a gyerekem, másoknál is ez a jellemző? Próbáltam körbekérdezni, hogy kinél meddig tartott ez az időszak, amíg megszokják a közösséget a gyerkőcök, és eléggé lelomboztak, mert mindenkinél, akit kérdeztem, kb 3-4 hónap alatt lezajlott a kritikus szakasz, utána a gyerek már jobban bírta...komolyan mondom, a gyógyszertárban már megkapnám a leghűségesebb vásárló díjat...

2015. jan. 19. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A fiam egy eve jar ( tavaly ev kozepen kezdte), ez az ev meg rosszabb lett, mint a tavalyi. Holnap megy ujra, utoljara december elejen volt 2 napot....

Nalunk is itthon a kicsi, o nem kap el annyi mindent szerencsere, de ettol az influenza szezontol mar elore felek.

(Egyebkent nem csak kulfoldon hasznalnak ilyen gyors tesztet, a mi dokink minden alkalommal nezi, ha lazas betegseg miatt viszem valamelyiket. Ennek megfeleloen 2,5 evesen kapott eloszor antibiotikumot a fiam, pedig rengeteg betegsegen tul volt mar addigra. Sajnos o csecsemokora ota konnyen lazasodo, nem csak a kozosseg ota.)

2015. jan. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!