Meddig alszik reggelente a 2 év körüli kisgyereketek?
detto ez van nalunk is,novemberben töltötte a kettöt
de mondjuk delutan kicsit hamarabb alszik el,en mar probaltam,h 8-fel 9ig meselek,aztan altatom,de ugy is fel 10 lett a vege,nagyon nem tetszik,mert akkorra mar en is olyan faradt vok....
A lányom kb. este 10-től alszik reggel fél 10-ig, délután fél 3-fél 4 körül teszem le aludni, 1-2 órát alszik, változó.
Ha nektek így megfelelő, akkor felesleges változtatni rajta csak azért, mert a "társadalmi normák" szerint a gyereknek 8-kor ágyban a helye.
Én is későn fekvő vagyok, ellenben szeretek sokáig aludni, meg is őrülnék, ha a gyerek már 6-kor kukorékolna, örülök, hogy az utóbbi 1 évben ilyen jó sokáig alszik.
Ha majd visszamegyek dolgozni és ő elkezdi az ovit, úgyis változik az alvási ritmusa mindkettőnknek, de most ez a megfelelő nekünk, így eszem ágában sincs változtatni ezen.
2 éves a fiam. Nem megy bölcsibe, m van kistesó.
Hát ő elég nehéz eset.
Szerencse ha sikerül 9 körül ágyba dugni, akkor 8-ig alszik.
De általában egyszerűen nem hajlandó 10-nél előbb elaludni, ilyenkor fél 10- 9-kor kel. Próbáltunk mindent, de egyszerűen NEM tudjuk előbb elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!