Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig alszik reggelente a 2...

Meddig alszik reggelente a 2 év körüli kisgyereketek?

Figyelt kérdés
Még nem bölcsis, tehát nem vagyunk időhöz kötve. Korábban elég zaklatottan aludt, az éjjeleket is csak most pár hete kezdte átaludni, koránkelő volt, de mostanában 8-fél 9-nél hamarabb nem jön ki a szobájából. Este viszont fél10-nél hamarabb nem tudom lefektetni. Napközben 2-4-ig alszik. Alakítsak valamit ezen az alvási renden, vagy jó így, ahogy van? Azt gondolom, ősszel a bölcsi úgyis kialakítja.
2015. jan. 12. 08:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a kommenteket.

Tulajdonképpen nekem ez így kényelmes lenne, mert én is későn fekszem, de a férjem igényelné, hogy korábban ágyba kerüljön a fiunk, mert Ő viszont korán megy munkába.

Valóban ki kellene próbálnom azt, hogy 1-3-ig alszik, akkor hátha 9-kor már ágyban lenne. Én is úgy gondolom, hogy nem az én kényelmem az elsődleges, hanem a fiunk fejlődése, és ehhez korábban kell ágyba dugnunk. Tavaly ilyenkor még pici 9 hós, szopizós baba volt, az esti szopi után 8-kor már aludt. Nyáron elcsúsztunk, azóta nem sikerült visszaállni. Egyébként délelőtt és délután is több órát vagyunk kint, rengeteget mozog. Iszonyatos energiái vannak:-)

Jövő héten születik a kistesó, addigra jO lenne beállni a korábbi elalvásra!

2015. jan. 12. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Most lesz 2 éves a kisfiam, reggel 8kor kel, fél1-1kor megy aludni, kb 2 órát alszik, este fél8kor már ágyban van.

3 hónappal ezelőtt még 7kor kelt, de a nap további része akkor is így nézett ki. Délután rakd le előbb aludni, így estére talán jobban kifárad.

Nem jó, hogy este fél10kor alszik el.

2015. jan. 13. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Az Én lányom 2 és fél éves és fél 10-nél hamarabb sosem tudom ágyba tenni. Így is könyörgök már,hogy legyen alvás.

De sokáig alszik 9-nél hamarabb nem kell fel,igaz este 2-3 alkalommal fel kell inni.

Most este fél 10-től reggel fél 11-ig aludt és ma 14-kor elaludt és még most is alszik.

Napközben nem nagyon szokott aludni.Nem is értem,hogy bírja.

2015. febr. 20. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiam is 2 éves, nem megy bölcsibe, mert van kistesója.

9-1/2 10 körül fekszik le és 8-9-ig alszik.

2015. febr. 20. 15:22
 15/15 A kérdező kommentje:

14-es! Köszi a válaszod!

A Te kétévesednek is van tesója? Az én kisfiamnak is van egy 3 htes hugicája. Ha lenne kedved, megírnád, hogyan telik egy napotok? Mennyire bírod két gyerkőccel? A fiad szereti a tesót? Hogyan viseli, ha sír a pici? Az én fiam ma elkezdett sírni /persze, nem igazi sírás volt, inkább, mintha szolidarított volna/, amikor a pici sírt. Annyira sajnáltam őket. Hogy megy a napközbeni alvás? Nekem még nagyon sokat kell sakkoznom, hogy mikor melyik alszik, és hogy lehetőleg egyszerre aludjanak ebéd utám, hogy tudjak egy kicsit pihenni. Te hogy oldod meg?

Kérlek, írj le mindent. Akár lehet priviben is.

2015. febr. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!