Anyukák, hogy oldjátok meg, ha beteg a gyereketek, és egyszemélyes boltba dolgoztok? És nincs aki helyetted beálljon?
egyszemélyes boltba dolgozom,van egy váltom, de ha beteg a gyerek, nemvárhatom el tölle, egésznap egyedül legyen. De mi van akkor ha nagyon beteg a gyermekem?
Van valaki hasonlo helyzetben?
Mivel ugyanabban a helyzetben vagytok, beszéld meg vele előre.
Az ő gyerekének is adódhat komolyabb baja. Akinek egészséges a gyereke, az beviszi magával. Lehet ebben az évben mondjuk neked lesz 3szor szükséged erre a segítségre, de jövőre meg neki 5ször.
1. Otthon maradsz a gyerekkel és a váltótársaddal lerendzed, hoyg hogyan fogod viszonozni.
2. Otthon maradsz és addig zárva van az üzlet
3. Felfogadsz egy babysittert és bemégy dolgozni
az a helyzet, hogy van egy idöszak, a déli órák, amikor viszont annyian vannak, hogy egy ember sem gyözi. tehát akkor kettönek kell lenni, kb. 13 óráig. utánna már csak egyikönk van. Viszont ha egyikönk marad egésznap, segitség nélkül nagyon nehéz egyedül egy nap. elökészületek, egyéb..
Bár a fönök tudja, hogy kisgyerekes anyukák vagyunk, mikor felvett, egészen másképp toleráta, mint akkor, amikor tényleg szükség lett volna rá!Akkor azt nyilatkozta, nincs akit a helyünkre betegyen.
eddig ugy volt, hogy anyos vigyázott rá, és a13 órakor haza mentem.
De mivel reggel fél 6ra kell menni, és netán beteg lenne, nagyon nehéz olyankor dönteni, mit válassz. Mivel most kezdtem a munkát, szeptember elején, kezdö vagyok ilyen helyzetekben.
arra azért kíváncsi volnék, hogy a rendes éves szabadságot hogyan veszitek ki?
a gyerekkel a táppénzt is pont ugyanígy kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!