Ti hogy reagáltok a direkt "Miért? "-ezésre? Van valami frappáns válaszotok, vagy csak ráhagyjátok a gyerekre?
Ó, én gyerekként emlékszem olyan arcokra a szüleimtől, hogy hajjaj :) Mondjuk visszagondolva jó nagy önuralmuk volt, hogy nem fojtottak meg ott helyben.
Nekem a miértezésnél trükkösebb kérdéseim voltak, amire a szemforgatáson kívül nehéz volt jó választ adni:
- Ha a csizmás kandúrnak hétmérföldes csizmája van, akkor hogyhogy nem szakad szét, amikor hét mérföldet lép?
- Hány csillag van az égen? Jó, de mégis mennyi? Oké, hogy sok milliárd, de PONTOSAN?
- Hány csepp van a tengerben? PONTOSAN?
- Mi az, amit láttam? (15 perccel korábban, a mozgó autóból, hátrafelé)
- Mi az a kvantum? De részletesen, hogy értsem! (nem fizikusok, pont annyi lövésük volt róla, mint bárki más, nem fizikusnak)
- A ponty vagy a keszeg okosabb? MIÉRT?
Csodálom, hogy nem vágtak hozzám semmit akkoriban, rohadt idegesítő kisgyerek lehettem :)
ma 18:26
Nagyon jó vagy:)))
Eze tényleg érdekeltek, vagy csak szivatni akartad a szüleidet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!