Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon számítana a válaszotok!...

Nagyon számítana a válaszotok! Volt valakinek hólyaghurutja ("felfázása") terhesség alatt? Mit kapott rá?

Figyelt kérdés

Ma elmentem urulógushoz, mert tipikus kezdődő hólyaghurut tüneteim vannak. Régen sokszor volt ilyen problémám, így tudom, hogy elfajulhat pár óra alatt véres, cafatos pisivé...bocs.

A doki rendes volt, figyelembe vette, hogy 11 hetes terhes vagyok, írt fel a biztonság kedvéért Zinnat nevű antibiotikumot, tekintve, hogy hétvége jön, és ha elfajulna.

Abban maradtunk, hogy próbálok sokat inni és inni, hátha ez megoldja a problémát, adtam le vizeletet, de hát ennek ugye egy hét múlva lesz eredménye. Kérte, hogy beszéljek a nődokimmal, hogy ő se lát kivetnivalót a gyógyszerben. De még nem hívott vissza.

Valakinek van tapasztalata ezzel? Félek, mert az nagyon nem jó, ha elfajulna ez a "felfázás", kockázatos terhesség idején, de a gyógyszertől is félek.

Ki mit tapasztalt?

Nagyon köszönöm előre is!

2013. okt. 18. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

9 hetesen fáztam fel, nagyon durván. Véreset pisiltem, amikor kórházba mentem, Cedaxot írt fel. Nem kellett volna olyan sokáig húznom, pedig én is tudtam előre, hogy ilyenkor egyre rosszabb. Persze a babának nem lett baja, de megkímélhettem volna magam egy nagy szenvedéstől.

a Zinnatról úgy tudom, hogy szedhető terhesség alatt. Ha mégsem szeretnéd bevenni a gyógyszert, akkor menj el nyugodtan a nőgyógyászati ügyeletre, és ott biztosan olyat írnak fel, ami jó.

2013. okt. 18. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok a válaszodért!

Hívott most a nődoki, hogy nyugodtan beszedhetem a Zinnatot.

Remélem azért addig nem fajul el a dolog, hogy be is kelljen. Olyan rossz:(( ártani semmiképp nem akarok.

2013. okt. 18. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Jajj rossz helyre írtam ki a kérdést. Hogyan tudom áttenni a terhesség kategóriába? Tudja valaki?
2013. okt. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!