A turikban miért háromszor annyi a kislányos ruha, mint a kisfiús? Rózsaszín viszont tömegével.
A ruhaboltokban is ugyanez van. Nekem 2 fiam van és sokszor bosszankodom amiatt, hogy a lányos részleg 2x akkora, mint a fiús.
De ha belegondolsz, a női-férfi ruhákkal is ugyanez a helyzet :)
A kislányokat jobban lehet "öltöztetni".
Amíg fiúnak elég a póló, ing, nadrág, melegítőnadrág, pulcsi, addig ezek mellé a kislányok kapnak tunikát, blúzt, szoknyát, ruhát, leggings-t, a szoknyához csini cipőcskét, szandált, bolerót, kis kardigánt, de ezek mellé ott a játszós is....
Az üzletekben, ruhabörzéken, magán eladóknál is ez a helyzet, örülök, ha rátalálok olyan anyukára, aki ad el jó állapotú fiús ruhákat. :) Az én fiaimról lejött ruhákat szinte azonnal elkapkodják, mert nagy rá a kereslet, míg a kislányos ruhák kevésbé mennek, sokkal nagyobb a választék.
Múltkor éppen ezen dühöngtem a Lidl-ben, az összes fiús színű overallt, síkabátot elkapkodták, rózsaszín-lila kockásat meg csak nem veszek nekik, pedig abból tele volt a részleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!