A turikban miért háromszor annyi a kislányos ruha, mint a kisfiús? Rózsaszín viszont tömegével.
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 18:51
2/14 anonim válasza:
Talán arra tudok tippelni, hogy a kislányoknak több ruhát vesznek a szülők, ez által több is válik feleslegesé, ami a "piacra" kerül. Egy fiúnak kisebb a ruhatára.
3/14 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni én is mint a kettes válaszoló. Amikor vásárolok a kisfiamnak, akkor mindig megállapítom, hogy de jó, hogy nem lányom van, mert ötször annyi lányruha van aminek nem tudnék ellenállni... :D
4/14 A kérdező kommentje:
kb. tízben
2015. jan. 5. 19:03
5/14 A kérdező kommentje:
még a fiús szabásúak is sokszor lilák vagy csajos színűek
2015. jan. 5. 19:04
6/14 anonim válasza:
Mivel többféle ruha van a kislányoknak több marad jó állapotban, tehát nem csak nadrág és felső-ing van, hanem szoknya, ruha-harisnya is, és persze akkora választék, hogy lehetetlen ellenállni, új ruhákból is többféle lányos van. De amúgy vannak olyan turik, ahol egyensúly van, érdemes nézegetni más helyeken is.
7/14 A kérdező kommentje:
az unokatestvéremnél a nagyobbik lány, a kisebbik fiú, s ő simán ráadja a lányos színűeket a kisfiára, amit kinőtt a lánya; én azért nem
2015. jan. 5. 19:09
8/14 anonim válasza:
Nálunk (vidék) fele-fele arányban van. Én rengeteg szuper ruhát vettem a fiunknak, annyi vicces is van közöttük.
9/14 anonim válasza:
Biztos hogy a kislányoknak eleve több ruhát vesznek, legalábbis ezt látom a lányos ismerősöknél, hogy kb. 2x annyi ruhájuk van mint nekünk, pedig a fiamnak sincs kevés.
De ha valaki tud olyan turit ahol bőven van fiú ruha szóljon már, mert én is a fenti.problémát tapasztalom....
10/14 anonim válasza:
Nem csak a turikban van több lány ruha, hanem bármely üzletben. Legalábbis ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!