Hogyan szokjam meg a helyzetet?
Figyelt kérdés
párom 20 évvel idősebb ( 23/N. 43/F). 5 éve vagyunk együtt de nem laktam nála. Igaz sok időt nála töltöttem. Most vagyok terhes a közös kislayunka. Hozzá költöztem. Szüleimmel nem vagyok jóban mivel nehezen fogdják el a kapcsolatomat. ( ez hosszú ). Nincsen semmi segítségem. Az a helyzet hogy én sose szoktam főzni. Nagy takaríttásokat is anyuval szoktam csinálni. Most meg csak a párom van. Mosni, vasalni tudok.
A kérdésem az lenne hogy milyen gyakran csináltok ti nagytakarítást ( ablak mosás, bútor huzogatás, függöny mosás stb.). Milyen egyszerűbb ételeket róbáljak főzni először ha nincs tapasztalatom.?, szülés után sokkal fáradtabb leszek? kisbabákkal sincs tapasztalatom. és így segítség nelkül, párom hétköznap dolgozik.
Más is volt így?
2015. jan. 3. 23:10
11/11 anonim válasza:
Nekem a szoptatással nem volt gondom 15-20perc alatt jól lakott,hamar büfizett is.újszülöttnek sokat alszanak,ha nem hasfájós.nekem eleinte könnyű dolgom volt.mindenre volt időm.6hósan elkezdett mászni,na onnantól kellett összeszedni magam.nem kell h csilli-villi legyen a ház,alap tisztaság és mindig kitűzhető cél legyen.3-4naponta vmi plusz apróság.főzni 2-3napi adagot is lehet.egy a fontos,a babához legyen türelmed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!