Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek túlreagálom?

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
kislányom 1 éves. elmentünk a nagyihoz gratulalni és pénz adott neki érte. náluk ez így szokás. a többi unokával is így csinálja 20 éve. viszont nekem ez nemtetszik. adjon neki pénzt ha akar szülinapra, karcsonyra, névnapra, néha - néha csak úgy is adhat kis zsebpénzt ha már nagyobb lesz a gyerek. de nem azért mert elmegy gratulálni és minden kis dologért.
2015. jan. 1. 16:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

ejj a vén banya...

kibszottul túlreagálod

2015. jan. 1. 17:00
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Akkor szolj erte. Vagy vedd el a penzt es tedd el neki te. Aztan ha szuksege van ra odaadod olyan alkalomra, hogy a nagyi adta ezt is. De a legnormalisabb az lenne ha szolnal h neked nem tetszik h penzt adnak neki. Tulreagalod olyan szempontbol h egyszeru lenne megoldani a dolgot.
2015. jan. 1. 17:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg borzasztó a nagymama, ad a gyereknek valamit!!!!

Ezen mit kell problémázni?!?!? Inkább örülnél! Te írtad, hoyg náluk így szokás, akkor mi a bajod?????

2015. jan. 1. 17:17
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Gratulálni?! Nem újévet köszönteni inkább?

Köszönd meg a nagyi pénzt, és vegyél a kislányodnak ruhát, könyvet, vagy tedd el perselybe!

2015. jan. 1. 17:19
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

A vén szipirtyó! Ássa el magát jó mélyre, hogy ilyet tett. Jót akar az egy éves unokának, szegyellje magát. Remélem jól kiosztottad már.

Viccet félretéve, túlreagálod. Értem, amit mondani akarsz, de ha szívesen adják fogadd el nyugodtan. Ha nincs rá szükség, akkor.gyűjtsd külön az ilyen "talált" pénzt. Jól jön majd, ha főiskolára megy, el akar költözni stb. De ne bántsd meg a nagyit, aki jót akar.

2015. jan. 1. 17:29
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Miért gratulált a gyerek? Neked mi bajod van?
2015. jan. 1. 17:35
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

mit csinált a nagyi amihez gratuláltatod? szerintem tök rendes, hogy gratulálásért ad valamit... remélem ennél nagyobb bajod az életben nem lesz :D

gondolom a férjed részéről a nagyi, így hát szídni kell. hát nem kapod meg! :)

2015. jan. 1. 17:40
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
túlreagálod. de ha jól sejtem nem ez a valódi problémad a nagyival. sapka van rajta?
2015. jan. 1. 18:04
 9/17 anonim ***** válasza:
98%

Visszaemlékszem gyerekkoromra, és eszembejut a kis mondóka:

"Sarokban állok, forintra várok, boldog új évet kívánok!"

Szóval nálunk is volt ilyen. Később feledésbe merült.

Ezek szerint nem fogadod el a férjed családjának a szokásait, pedig a mama valószínű nem akart kívételezni a kicsivel, ha a nagyok is kaptak. Örülj neki!

2015. jan. 1. 18:19
 10/17 A kérdező kommentje:
az a gond hogy ha a gyerek gratulál szülinapra/ névnapa a nagyinak miért kell azért jutalmat kapnia? én azt szeretném hogy ezt természetes dolgonak vegye és örüiljön hogy másnak örömet szerez. nem mindig neki kell kapni. majd ha neki lesz szülinapja akkor adjon neki.
2015. jan. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!