Nem tudok bízni az itteni orvosokban. Nem tudom, túlreagálom vagy még mindig menjek tovább?
Én a helyedben elvinném másik orvoshoz,szakrendelésre.Ha nincs semmi komoly(kívánom,hogy így legyen),akkor volt egy plusz körötök és ennyi.De a ne adj' Isten valami van,akkor ne hunyjanak szemet felette.
Nekem elég rossz tapasztalataim annak az orvosokkal,védőnővel.Én váltottam gyermekorvost,mert pl. a mienk egy hörghurutot nem vett észre,pedig még a bolond is hallotta hogy baj van (Fenistil cseppet írt rá).
Hidd el,csak akkor fogsz megnyugodni,ha szakember látta a gyermekedet és ő mondta meg mi baja.
Ezek a duzzanatok 3-4 éves korig normálisak. Azt jelenti, hogy működnek a nyirokcsomók. Ha most volt náthás a gyerek, akkor az amiatt keletkezett gyulladás ellen küzd a nyirokrendszere.
Ha rákeresel neten, akkor is látni fogod, hogy melyik testrészen, mit jelentenek ezek a duzzanatok. (Tanultam is.) Mikor a lányomnak mandulagyulladása volt, én is vittem minden felé, és mindenhol ugyan azt mondták. Örüljek, hogy jelez a szervezete és minden rendben van.
Viszont, ha ennyire nem bízol a dokitokban, akkor keress másikat, mert addig úgysem fogsz megnyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!