Szerintetek baja lehet a babának vagy túlreagálom?
Ma éjszaka begörcsöltem (hüvelytől-hátamig) és ez tartott 3-4 percig.
Annyira fájt hogy az ágyból sem tudtam kikellni de aztán sikerült és kimentem pisilni és utána jobb lett és el tudtam aludni.
Semmi vérzésem nem volt és több görcsölés sem.
Párom azt mondja hogy tuti nincs a babának baja csak becsipödött az egyik idegem.
Mielött valaki azt kérdezi miért nem mentünk ügyeletre azért nem mert elmúlt különben rohantunk volna.
lehet hogy a méhed nöt nekem éjjel keményedett be a pocakom olyan szinten hogy diot lehetett volna törni rajta
18 hetes avgyok ilyenkor mindig vegyél be magnéziumot ha esetlegesen a görcs vérzéssel barkázással folytatodna azonnal ügyeleti korház
Nekem egyre gyakrabban van igy, nem is mondanám, hogy már annyira pisilnem kell, de muszáj mégis kimennem, mert tudom,hogy utána jobb lesz. Bár nekem azért ennyire erősen nem görcsöl, mint te leirtad, de azért eléggé fáj. Pisilés után elmulik, szerintem is a baba nyomhat valami ideget, vagy akár már a hólyagot.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!