Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek baja lehet a...

Szerintetek baja lehet a babának vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Ma éjszaka begörcsöltem (hüvelytől-hátamig) és ez tartott 3-4 percig.

Annyira fájt hogy az ágyból sem tudtam kikellni de aztán sikerült és kimentem pisilni és utána jobb lett és el tudtam aludni.

Semmi vérzésem nem volt és több görcsölés sem.

Párom azt mondja hogy tuti nincs a babának baja csak becsipödött az egyik idegem.

Mielött valaki azt kérdezi miért nem mentünk ügyeletre azért nem mert elmúlt különben rohantunk volna.

2012. szept. 21. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
hány hetes vagy?
2012. szept. 21. 07:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Lassan 14 hetes
2012. szept. 21. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy a méhed nöt nekem éjjel keményedett be a pocakom olyan szinten hogy diot lehetett volna törni rajta

18 hetes avgyok ilyenkor mindig vegyél be magnéziumot ha esetlegesen a görcs vérzéssel barkázással folytatodna azonnal ügyeleti korház

2012. szept. 21. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha pisilés után elmúlt akkor lehet, hogy a hólyagodat nyomta már a baba, hiába kicsi még. Nekem majdnem minden éjjel ezzel kell kelni ilyen fájdalommal kitotyogok pisilni és utána jobb nekem is. Én 15 hetes vagyok 3.-ik baba de ilyet a másik kettőnél is éreztem de nem ennyit:-)
2012. szept. 21. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyre gyakrabban van igy, nem is mondanám, hogy már annyira pisilnem kell, de muszáj mégis kimennem, mert tudom,hogy utána jobb lesz. Bár nekem azért ennyire erősen nem görcsöl, mint te leirtad, de azért eléggé fáj. Pisilés után elmulik, szerintem is a baba nyomhat valami ideget, vagy akár már a hólyagot.

20 hkm

2012. szept. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!