Óvoda: túlreagálom, vagy keressek másik óvodát?
Az én lányom még nem ovis (télen kezdi majd), de ilyen óvó nénihez nem engedném, aki már most nem szimpatikus.
Én nem a lányodat hibáztatom, vele semmi baj nincs.
Nem ismerem sem az óvónőt, sem a lányokat, de az tény: láttam már hisztis, kezelhetetlen, elviselhetetlen gyereket.
És ha anyukád is ezt mondja róla...no comment...
Tényleg nem volt túl szerencsés most elkezdeni a beszoktatást, de ez az óvónő hozzáállásán nem változtat semmit. (Kis jóindulattal talán azt mondanám, hogy lassan itt az év vége, fáradt. Azt, hogy egyedül van nem igazán értem, mert egyszerre csak 1 óvónő van, ebédeltetésre jön be a másik. Talán arra gondolt, hogy év elején beszoktatásnál ketten lesznek egész délelőtt.)
Viszont ha nem szimpi a nő és szeptemberben is ő lesz, akkor inkább másik ovi után néznék.
(Érdemes óvónéni alapján választani, nem pedig azt nézni, hogy milyen az udvar és mennyi a játék, mert ez utóbbiak nem számítanak, ha van két aranyos óvó nénitek.)
Jövőre másik óvónő lesz, szerencsére, hozzá nem vinném. Szívem szerint váltanék, de sajnos ez nem olyan egyszerű, mert falun lakom, akkor ideiglenes lakcímkártya kéne a városi oviba. És ha az sem jobb? Hallottam már elég sok rossz sztorit. Egyébként tényleg ő is mondta, hogy év vége van. De ezt soha nem értettem. Más ember dolgozik 18 éves korától nyugdíjig 1-2 hét szabival, nekik ott az egész nyár. Mégis miben fárad el annyira?
Tudom, hogy nehéz lehet 32 gyerekkel, de akkor minek ment óvónőnek? Minden gyereket utál, aki egy kicsit is hisztizik?
Nem a gyerekkel van a baj,hanem az ovónővel.
Soha többet nem vinném oda a gyereket,és meg is indokolnám az ovodavezetőenk.
Pedagógus vagyok. Bizony nagyon el lehet fáradni a gyerekek között, és kell a nyár (ami nem olyan hosszú ám, mint a gyerekeké, év közben meg nem mehetünk szabadságra csak úgy).
De ez nem azt jelenti, hogy így viselkedhet egy óvónő a gyerekkel. Ha fáradt is, ezt nem teheti meg. Az ilyen valószínűleg év elején is tud bunkó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!