Van aki 30-40 ezret költött egy gyerek karácsonyi ajándékára?
stabilan ül a négy hónaposod, vagy hason fekve püföli? Nem neki való, ennyi. De biztosan nagyon örült a becsomagolt autósülésnek is.
És nincs mire irigynek lennem, lévén kicsit több eszem van, meg jóval nagyobb gyerekem, aki mindig a korának megfelelő ajándékot kapott, nem pedig valamit, amire szerintem éppen szüksége volt...
Jó, hogy nem csomagolod be neki a tápszert, ert úgyis kell, de a fa alatt jól mutat.
" 60%, nem neked írtam,
hanem az agyhalott 70-esnek :)"
O.k. sorry. Meg lehet itt keveredni. :)))
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__6419969-..
De jó, hogy megint ott tartunk, hogy te attól vagy szuper anya, mert tudtál szoptatni. Gratulálok ehhez az értelmes megnyilvánuláshoz. Még hogy nem süllyedsz le a szintjére... vagy inkább lejjebb.
Egyébként teljesen mindegy, mit vettetek a gyereknek. Egy négyhónaposnak meg abszolút, mivel úgysem fogja fel, hogy most ajándékot kapott.
Egy nagyobb gyereknek meg tényleg az az ajándék, amivel játszani tud, nem az autósülés meg a zokni. Ezeket meg kell venni, hogy karácsonyra vagy a következő hétfőn, teljesen mindegy.
Ki mondta hogy attól vagyok jó anya?????a
!!! Komolyan szánalmas vagy!!A tápszeres írásra reagáltam. Amúgy meg igen is büszke vagyok hogy más babájának is tudok adni. De nem vagyok ideges amúgy mert s..rá ki mit gondol. Mi az az ajándék amit mi jónak látunk.amúgy meg kapott olyan ajándékot is amit majd csak felnőtt korára fog tudni felhasználni. Na és akkor mivan. Irigy népség.... 😃
Te magad írtad fentebb, hogy az illető béna, ha nem tud szoptatni, ergó te szuper vagy, mert tudsz.
Egyébként meg próbáld felfogni, hogy a véleménykülönbségnek nem az egyetlen és kizárólagos oka az irigység. A mi gyermekünknek is van etetőszéke és autós ülése. Sőt ajándékot is tudunk neki venni. Nem ez volt a téma, de ha nem érted, akkor mindegy is.
"De jó, hogy megint ott tartunk, hogy te attól vagy szuper anya, mert tudtál szoptatni."
Teljes mértékben igaz! Épp úgy, ahogyan
attól én se lennék szuper apa!
Inkább vagyok szuper a gyerekekkel enélkül. Mit kell pusztán egy valamire verni?? Mármint a mellét...!
Hát de nem ez a pláne??? Most szóljatok hozzá, ejjjynuszbejnyusz...
(gondolk, gondolk...)
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!