Van aki 30-40 ezret költött egy gyerek karácsonyi ajándékára?
Figyelt kérdés
Most számoltam össze , hogy mennyit is költöttem a gyerekek ajándékára, persze ezt nem egyszerre adtam ki , hanem hónapok alatt gyűjtöttem össze az ajándékokat , mindig ami akciós volt és tetszett is megvettem, nem gondoltam , hogy ennyi lesz a vége...2014. dec. 27. 07:48
1/44 anonim válasza:
Én is :-( Sőt, vannak olyan ajándékok, amit oda sem adtunk neki, hanem eltesszük a szülinapjára. És még így is sok mindent kapott. Akkor döbbentem rá, hogy mennyi mindent összevettünk, amikor elkezdtem csomagolni. Jövőre írni fogom, hogy mit vettem.
2/44 anonim válasza:
Mi most jóval többet költöttünk :) 100ezer felett lett az összeg. Ez van. Ebben benne van olyan is amit úgyis meg kell venni ( autóülés etetőszék) a többi játék( nem gatyi játékok 6-36hós korig tudja használni szóval elvan vele egy darabig :) 4 hós :) fp zondorát már most imádja 😃
3/44 anonim válasza:
Nem. Minden gyerek (4 van) 5 ezer ft-ért kapott ajándékot. Mellé igaz kaptak még apróságokat, de az is kb. fejenként 2 ezer ft. Elmentünk ez mellett elmentünk egyet kirándulni, s hazafelé megálltunk egy jobb étteremben enni. Most lesz a nagy lányom esküvője januárban, így az nem lesz kevés kiadás.
4/44 anonim válasza:
Egy gyerekere nem, de a szuleimmel egyutt szerintem ketten kaptak annyi ertekben. Igy is soknak talalom a sok plusz kacatot. A fiamat 3 eves igazan az egyik ket ezer hufos ajandek koti le meg mindig. A tobbi nem erdekli.
5/44 anonim válasza:
Hát akkor lehet én vagyok a nemnormális, mert mi a 3 gyerek ajándékára kb 15 ezret költöttünk. Pedig ebben bent van egy fp okostelefon is a picikémnek. A nagyok meg takarító ill főzőszettet kaptak. Nagy volt az öröm még így is :)
6/44 anonim válasza:
igen, én többet. Most érettségizik, egy bizonyos nyomtatóra gyűjt, megvettük neki.
7/44 anonim válasza:
En is. ( csak nem mertem elsőnek válaszolni). Amúgy volt amit odaadtam apukámnak, hogy o adja inkább, mert mar soknak éreztem az ajándékot részünkről. Tudom jól, hogy egyke gyereknel jol el tud szállni az ember, de ha tobb lenne, akkor biztos en sem vasarolgatnek össze-vissza.
8/44 anonim válasza:
Igazából el tudtam volna b@#ni még több pénzt is, de egyszerűen nem tartom normális dolognak, hogy pl egy sima még csak nem is túl jó minőségű műanyag markoló vagy pótkocsis teherautó 10ezer fölött legyen... Így más dolgokat kaptak :) Az ilyesmit meg használtan fillérekért megvesszük. Amire szükség van, az teljesen más lapra tartozik.
9/44 anonim válasza:
az egész családtól kapott kb 50 ezerét.ebben benne vagyunk mi a szülei,Keresztszülő,két nagyszülőpár,két Dédszülő és a férjem tesója
10/44 anonim válasza:
Kb. Ennyit költöttünk mi is . 2 doboz építő kocka , fp tanuló szék , még 2 fp játék, 5-6 mesekönyv , cumi, itató pohár , 2 plüss szörnyecske :D ezek kb 35-40 be kerültek. És ebbe nincs benne sok ruha amit kapott apucitól , meg a többi ajcsi amit a mamàjàtól kapott . Viszont ebbe benne volt a névnapi ajcsi ja is mivel ennyi mindent össze vásároltunk kb 2 hónapja vàsàrolgatott pàrom, ez lett belőle . De amit nem kapott meg egy hintaló és egy nagyon cuki bili :D az még plusz 15 e. Most túl költekeztunk . Ez van. Nem sajnáljuk a lanyunk tol , de jövőre visszafogjuk magunkat... Mindennek nagyon őrült , imádta ki bontani a sok ajándékot, mindennel jatszott, meg még most is sorba mindennel :D. A favorit a fp székecske :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!