Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki 30-40 ezret költött...

Van aki 30-40 ezret költött egy gyerek karácsonyi ajándékára?

Figyelt kérdés
Most számoltam össze , hogy mennyit is költöttem a gyerekek ajándékára, persze ezt nem egyszerre adtam ki , hanem hónapok alatt gyűjtöttem össze az ajándékokat , mindig ami akciós volt és tetszett is megvettem, nem gondoltam , hogy ennyi lesz a vége...
2014. dec. 27. 07:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
43%
Látom valakinek bajára volt hogy 33ezer forintért autóülést 22ezer ftért etetőszéket vettünk neki :) ja a játékok mind olyan ami időről időre leköti a korának megfelelően lehet állítani. De ha nem akkor majd elteszem 1-2 hónapra és újra előveszem neki így nem fogja megunni. Amúgy fp kisvonatot kapott (reklámozták mostanába) fp sütibödönt és javítom fp kutyus zongorát :) kapot még etetőszékre játékot :) a családtól is kapott ezt azt.Majd szépen beosztva megkapja. Amúgy meg így részletezve nem is sok.Na de nem magyarázkodom :)
2014. dec. 27. 16:37
 22/44 anonim ***** válasza:
23%
Van. Euroban. Mert az a szokás ,h nem a lélek a fontos, hanem a pénz.
2014. dec. 27. 16:38
 23/44 anonim ***** válasza:
51%

Az etetőszék, stb az nem gyermekajándék! Az életviteléhez szükséges eszköz.

Feltételezem, h a kérdés, mint klasszikusan, arról szól, hogy amit a gyermek mint élvezeti cikk, mint játékszer, mint élmény (pl belépőjegy, stb), arra mennyit költöttetek. Nem etetőszékre... :S

(Ba .szki ezt a sok értetlen embert már... :S )

Na most, nem gondolom, h a gyerek attól lesz boldog, és attól fog fejlődni, h minél drágább ajit veszel neki.

Az etetőszék meg adott esetben kell. De az nem tényleges ajándék neki...

2014. dec. 27. 16:41
 24/44 anonim ***** válasza:
bár nem én pontoztalak le, egy 4 hónaposnak az autósülés ne haragudj, de nem ajándék. ahogy nem ajándék neki az sem, amivel majd hónapok múlva tud játszani...
2014. dec. 27. 17:59
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
Képzel mindennel tud játszani amit kapott !!sok irigy p...a amúgy írtam is hogy a 100ezerben volt olyan ami amúgy is kötelező. Csak olvasni is kéne nem pedig támadni. Kár hogy nwmem tehetek fel videót arról milyen élvezettel játszik a fiam velük. :)
2014. dec. 27. 18:37
 26/44 anonim ***** válasza:
képzelem, milyen jól játszik 4 hónaposan egy zongorával... még ha valami neki valót írtál volna, el is hinném.
2014. dec. 27. 18:41
 27/44 anonim ***** válasza:

" bár nem én pontoztalak le, egy 4 hónaposnak az autósülés ne haragudj, de nem ajándék. ahogy nem ajándék neki az sem, amivel majd hónapok múlva tud játszani..."

Basszuskulcs egyről beszélünk! Akkor meg...? :S

Az utolsó mondatom volt csak ironikus. Olvasni kéne ám a sorok között...

2014. dec. 27. 19:11
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
De buta vagy nézd meg milyen zongoráról van szó! És igen is hasonfekve nyomkodja és követi a színeket és magyaráz neki... de nem magyarázkodom én látom nap mint nap. Sárga irigység... amúgy meg volt olyan ismerős gyereke pelenkát és popsitörölőt kapot na puff.. amúgy meg tényleg .... rá mit hiszel....
2014. dec. 27. 19:30
 29/44 anonim ***** válasza:
2014. dec. 27. 19:32
 30/44 anonim ***** válasza:
60%, nem neked írtam, hanem az agyhalott 70-esnek :)
2014. dec. 27. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!