Minden kislány gyermek/kisbaba maszturbál?
Néhány kérdés szöget ütött a fejembe, itt a gyakorin sokszor olvasom, hogy a kislányok /különböző korúak/ maszturbálnak. Most épp egy 4 éves kislány anyukája írt ki egy kérdést.
Nekem egy közel 2 éves kisfiam van, még pelusos, de ha meztelenkedik, akkor sem igazán nyúlkál a nemi szervéhez, talán fürdés közben meg-megnézegeti. De ezt teljesen normálisnak találom.
Most várjuk a kislányunkat, januArban születik. Elgondolkodtam, hogy én hogyan fogom kezelni a gyerekeim maszturbálását. Nyilván természetesnek találom, nem fogok fennakadni, de úgy látom, a kislányok hajlamosabbak erre. Mi lehet az oka?
Kislányos/kisfiús szülők tapasztalatait várom. Én pl. Anyukám elmondása szerint sosem maszturbáltam kislánykoromban.
2. nem lehetsz túl intelligens :) Mióta hormonok vannak, azóta létezik ez is. Más kérdés, hogy régen nem voltak az emberek felvilágosultak, de szerencsére ma már tudjuk, hogy ez teljesen egészséges folyamat és szükséges is egyébként.
Első voltam.
Szia! Nekem nem a gyerekeimről, hanem a testvéreimről van szó, a lány 6, a fiú 4 éves. Én azt vettem észre, hogy a fiú még többet csinálja, mint a lány. A lány is néha-néha odanyúl, de talán már kevésbé, és nem is tart sokáig, régebben többet láttam. A fiú viszont sokkal többet, egészen pici kora óta nyúlkál, amint lekerül róla a pelus (nem is volt könnyű pelenkázni, olyankor el se akarta venni legtöbbször a kezét), fürdésnél szintén... Most 4 éves, pelus már nincs, de gyakran előfordul, hogy előveszi a nadrágból...
Tehát én cáfolnám, hogy a lányok többet csinálják. Az meg, hogy ki hogyan reagál rá, mindenkinek a maga dolga. Nálunk finoman rászólunk/hagyjuk egy kicsit/eltereljük a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!