Mit csináljak a 4 éves éjjeli maszturbálásaival, ha ettől nap mint nap vörös lesz belül a nunija?
Még mindig én vagyok.
Először is gondold át, mi történt a gyerek körül, amitől szoronghat. Nem voltál vele, és fene tudja, valami zaklatta??
Válás?
költözés?
Te szorongsz?
Történt VELED valami megrázó?? Megalázó?? Nyomasztó dolog??
! Átvesz minden érzelmet, minél kisebb, még 6 évesen is, amit titkolsz, azt is!!!
Na, végigolvastam mindent beírást itt.
Kedves kérdező, még mindig én vagyok. Azt, h nem szervi az ok, azt magára az önkielégítésre értsd!!
Más esetekben, más gyermekeknél a gyulladás ,gomba lehet ESETLEG oka, h amiatt IS dörzsöli.
Az meg, h a kisgyereknek pisilnie kell, az IS oka, h odanyúl.
Ezektől függetlenül minden gyermek önkielégít, csecsemő kora óta, ki hetente, ki naponta, és életkorral is változó.
Az, hogy kipirosodik, az szervi, mint írtam, esélyesen higiéniai oka van. Meg lelki IS!
A másik kérdésnél általam írtak bár hosszú, de erősen javaslom elolvasásra neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!