Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a 4 éves éjjeli...

Mit csináljak a 4 éves éjjeli maszturbálásaival, ha ettől nap mint nap vörös lesz belül a nunija?

Figyelt kérdés
nem akarom naponta vagy 2 naponta ezt kezelgetni, a gyulladástól rettegni és gyógyszerre/kenőcsre szoktatni a leányt. A végén ő is teljesen azt fogja megszokni, hogy "én minden éjjel csinálom, ezért anya minden este rendbe szedi nekem a bajt, amit okoztam". Már nem is tudom, mióta megy ez így... Képtelen vagyok hatni a gyerekre, kétségbe vagyok esve, folyton a sírás jön rám tehetetlenségemben. És a húgával is ez vár majd tán, mert néhány hónapos korától ő is hatmilliószor csinálja, csak ő másképp-máskor.
2014. dec. 25. 21:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
egyébként is volt már párszor húgyúti fertőzése, ennélfogva kínjai, ezért oda kell figyelni rá, hogy kellően ápolt legyen, mert érzékeny ilyen téren is. Jobb lenne a megelőzés, mint hogy rak még rá egy lapáttal. Ezért mondtam már neki sokszor, hogy jó lenne, ha nem ez menne körbe-körbe, mert már nem bírom nézni, ahogy teszi tönkre magát. Szóval jelenleg nem veszi rutinkenésnek a kence-dolgot, mert nagyon jól tudja, hogy mi az ábra.
2014. dec. 25. 23:33
 12/22 anonim ***** válasza:

"Ezért mondtam már neki sokszor, hogy jó lenne, ha nem ez menne körbe-körbe, mert már nem bírom nézni, ahogy teszi tönkre magát."

Hát ennyire tudatosan nem fogod tudni megbeszélni egy 4 évessel.

2014. dec. 25. 23:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Szeretne ő vigyázni magára,csak szerintem nem tud lemondani a dologról, mert már megszokta. Illetve mindig elfelejti, hogy nem kéne csinálnia. Szóval semmi reményem már. Viszont 3 évesen meg lehetett neki magyarázni, és csakis az észérvek és határozottságunk hatott abban az ügyben, hogy többé ne pelusba kakiljon, mert attól is minden baja talál lenni, illetve volt is, habár nem tudni, hogy a pelusba-kaki miatt, vagy mert szimplán érzékeny a nunija a bacikra.
2014. dec. 25. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A nemi ösztönről nem fogod tudni lebeszélni!
2014. dec. 25. 23:50
 15/22 A kérdező kommentje:
hát ez az :/ Pedig volt időszak, amikor megvolt nélküle hosszabb ideig :D
2014. dec. 25. 23:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem ki a szavaidból rendszer van benne. Törd ezt meg huzamos ideig. Vedd ki az ágyából, pisiltesd meg, hátha pisilnie kell. Ha nem, akkor is ki fog zökkenni. Éjjel mikor csinálja? ha ott alszol mellette és simized a hátát..? Kb 1 hónap kell amíg új szokásokat alakítotok ki.
2014. dec. 26. 00:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, ezzel nem leszek nepszeru, de elofordulhat, hogy azert csinalja mar-mar ilyen kenyszeresen mert te ra vagy stresszelve a dologra, es allandoan figyelmezteted. A gyerekben kialakult a buntudaterzes, de mivel a dolog jo erzest okoz, hat nem tud rola lekattanni. Tudja, hogy te ennek enm orulsz, ordogi kor. Szerintem mindkettotoknek valahogy helyre kene tenni a dolok kezeleset.
2014. dec. 26. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Hagyd pár napig, ne kenegesd. Ha fáj, akkor nem fogja dörzsölni.
2014. dec. 27. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:

December 27-én,

17:24-től több hosszú beírást írtam

18:26-os jelenleg ott az utolsó tőlem, olvasd el:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Ide most csak annyi:

a gyakoriság és az intenzítás is lehet túlzó, de nagyon fontos ,h NE szégyenítsd meg érte, NE akadályozd ebben!

Ez kvázi tünet és általában NEM a tünetet kezeljük, hanem az okot! Az ok szinte mindig SZORONGÁS, ritka esetben szervi probléma, ha túl intenzíven, és/vagy ha túl gyakran önkielégít a gyermek!

Gyermekpszichológushoz vidd el, 3 éves kortól javaslom. Játékterápiával kiszűrik, mi az oka, esetleg már előtte megmutathatod orvosnak, kiszűrni a szervi eredetű okot, ami nem valószínű, de jobb kiszűrni. A rajzait gyűjtsd , dátumozd, és ha tudod, rajzolása KÖZBEN kérdezz rá, mit miért rajzol. De ha nincs rajz, az se baj. Mindenesetre játszik vele a gyermekpszichológus, játékterápia is elegendő.

A PIROSODÁST NORMÁLIS ESETBEN A GYAKORI DÖRZSÖLÉS NEM OKOZHATJA.

HIGIÉNIAI hátteret sejtek.

Az meg ez esetben NEM szervi probléma, mindössze itt csak szervvel összefüggő.

2014. dec. 27. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Még én vagyok: a Nevelési Tanácsadó remek megoldás.
2014. dec. 27. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!