Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ezt? Mit...

Miért csinálja ezt? Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés
Márciusban lesz 3 éves a kisfiam.Van 3 unokatestvére,2 lány 14,7 évesek és egy fiú 2 éves lesz nemsoká.A lányokkal remekül elvan,a kisfiút is szereti mert mindig ugrálva örül neki,10-8-szor rendkívüli módon kedves figyelmes vele(simogatja,játékát odaadja,ennivalóját odaadja neki kérés nélkül stb),viszont egyre gyakrabban fordul elő,hogy minden előzmény nélkül fellöki vagy meghúzza a fülét(sosem csináltunk vele még hasonlót sem),a pici meg repül a lökéstől naná szegény üvölt,mint a sakál akkor ő is neki kezd kiabálni,nyavajogni.Minden alkalommal leguggoltam hozzá,megfogtam mindkét kezét és határozottan a tudomására adtam,hogy ilyet nem szabad csinálni,ez fáj neki,megütötte magát(ha ellökte).Már félek mikor a közelébe megy,mert nem tudom simogatás lesz,vagy bántás,és a pici is tart tőle egy-egy eset után,mikor arra megy leguggol...Elég gyakran vannak együtt,egyiküknek sincs édes testvére.Mit gondoltok?
2014. dec. 16. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam is így viselkedik az unokahúgával. Ö is 3 éves és egyke. Mi is mondtuk màr neki, hogy ez nem szép. Remélem életkori dolog és kinövik majd.
2014. dec. 17. 06:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amikor megérkeznek / találkoztok, nem tetszik a te kisfiadnak, hogy a másik kisfiút megpusziljátok, megölelgetitek, felveszitek, örültök neki. Nem hiszem, hogy hatalmas gond lenne ebből, habár a hatéves lányom a mai napig féltékeny a hároméves unokatesójára, de nem bántja :) csak nyávog :)
2014. dec. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!