Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kell tenni a "Nem. "válass...

Mit kell tenni a "Nem. "válasszal? Csináld meg a leckéd! Nem. ; nyolcra érj haza! Nem.

Figyelt kérdés

még babázok, de ez a rémálmom.

Ötödikeseknél voltam órát helyettesíteni(nem pedagóguskánt, gazdasági osztályról, azt sem tudtam hogy eszik isszák a pedagógiát..)egy kislány kezdte ezt el. mindenki csinálta amit feladott tanítónéni, egy kislány(vörös..)billeg a széken, kérdeztem miért nem csinálod? mert nincs kedve és bille tovább felemelt orral.persze később az osztályban a fegyelem zérora csökkent, ki is menekültem.

de bnőm fia ugyanez, rám volt bízva pénteken, kértem pakolja ki a táskából a nem elfogyasztott tízórait, vagy uzsonnát, ne rohadjon benne egész hétvégén, hát nem tette, pedig többször kértem, zsaroltam, hogy akkor nem játszom vele(amit nagyon akart pedig)9 éves

2014. okt. 26. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon határozottan kell rájuk szólni! Érzik, hogy kinek van tekintélye. Már én is jártam így. Ha kérem őket, oda sem bagóznak. Kolléganőmnek elég egyszer szólnia...Így én is változtattam, nem zavar, ha egy időre népszerűtlen vagyok. Rájöttem, a gyerekeknek inkább a határozott irányvonalak kellenek.

napköziben dolgozunk

2014. okt. 26. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi

amúgy próbáltam már határozottan mondani, de valahogy ideges leszek. szóval nem tudok úgy "parancsolni" hogy az idegeimet ne mrdossa belül, magamat meg feleslegesen nem akarom mérgezni.

pl ne menj ki az úttestre hányszor mondjam még el?azonnal gyere ide.

ezt én nem tudom úgy mondani, hogy ne menjen fel a pumpám.és egy gyerek miatt én nem akarok ideges lenni.

2014. okt. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!