Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Haza hoznád a gyereked ebben...

Haza hoznád a gyereked ebben az esetben ebéd után az oviból?

Figyelt kérdés
4éves lányom és elég nehezen alszik el az óvodában,van hogy nem is alszik. Mire nagy nehezen elalszik már keltik is őket. Ennek az a következménye hogy iszonyat hisztis és fáradt lesz. Itthon estig elviselhetetlen amit csinál! Kiborítja az egész családot!:(((

2014. febr. 18. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem,majd hozzászokik.Mást nem tudsz tenni...
2014. febr. 18. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Szeptember óta ez megy!:( Nem úgy néz ki mint aki hozzá akar szokni,én viszont így meg fogok szökni....

Itthon alszik.

2014. febr. 18. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
a legnagyobb fiam ebéd után hazahoztuk egy fél év kínlódás után ... megtehettük, nem okozott gondot, és neki is jobb volt úgy
2014. febr. 18. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha meg tudod oldani a felügyeletét, akkor igen.
2014. febr. 18. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

Persze,ha megtudod oldani,vidd haza,lehet fél év múlva már simán,maga kéri,h ott alhasson. Azt hittem dolgozol,vagy nem megoldható.

2014. febr. 18. 17:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Megoldható szerencsére itt a nagyi. Én is arra vártam hogy hátha változik valami,de csak egyre rosszabb a helyzet!

Pénteken mindig hazajön ebéd után,és akkor alszik kb 1,5-2órát.

Óvodába is csak a "társaság" miatt jár mert az egész napos felügyelet is megoldható. Rengeteg kis barátja van és szeretik.:)

2014. febr. 18. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját példámat tudom elmondani. Hasonlóan nem igényelte a lányom az oviban alvást, ugyanez volt az esti következménye. Mindig elhoztam, amikor csak tudtam. Ha teheted, vidd haza.
2014. febr. 18. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem is értem, mit kínlódtok azzal , hogy ott hagyod dèlutánra, ha ez senkinek sem jó.

Hozzátok haza délben és kész

2014. febr. 18. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Sem én, sem egy testvérem, unokatestvérem sem aludt már délután, így minket mindannyiunkat hazahordtak. Ha úgy dolgoztak a szülők, ők vigyáztak ránk, ha nem úgy dolgoztak, akkor a nagymamánk. Volt, hogy egyszerre 6-an "bandáztunk" a mamánál. Mi egyszerűen nem igényeltük. Ha megoldható a felügyelet, én nem kínoznám ezzel a lányodat. Nem mindenkinek ugyanannyi az alvás igénye.
2014. febr. 18. 18:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi nem tudjuk megoldani, így vagy megszokják, vagy megszöknek, vagy én megyek kengurunak.

Itthon is megcsinálta már a gyerek, hogy nem aludt...

2014. febr. 18. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!