Lát meztelenül a gyereked, vagy sem?
Figyelt kérdés
Két "tábor van" aki simán meztelenkedik a gyerek előtt, és van aki nem. Most 4 éves a gyerekünk, és nálunk egyelőre teljesen természetes, hogy fürdünk, és öltözünk előtte. Ez megváltozik amikor nagyobb lesz? Vagy mi már így maradunk és a meztelenkedős tábor leszünk?!:) Nálatok hogy volt ez?
Akik nem mutatkoztok meztelenül azok kicsi korában sem tettétek?
2014. dec. 9. 22:12
21/25 anonim 

válasza:

3 éves kisfiú, simán átöltözöm előtte, és az apja is. Együtt fürdeni is szoktunk, még igénye van rá neki is. Én is úgy vagyok ezzel, hogy legalább addig is csak vele foglalkozom.
Biztosan nem marad majd ez így.
22/25 anonim 

válasza:

Igen, szokott látni a kisfiam (2,5 éves) minket meztelenül. Nem azt mondom, hogy puccosan flangálunk a szobában, de ha mondjuk átöltözünk, vagy levetkőzünk fürdéshez és pont ott van, nem küldjük ki, vagy bújunk el előle. Apával szoktak együtt fürdeni is.
23/25 anonim 

válasza:

Igen, szokott látni mindkettőnknek, teljesen természetesen alakult így ki, fürödni is szoktunk együtt, gondolom ez majd később kialakul. 5 éves fiúnk van.
24/25 anonim 

válasza:

Engem szokott látni, Apját nem. Egyrészt ha fürdök, tutira akkor van valami állati sürgősfontos közlendője és be kell jönnie elmondani. Másrészt Apa szégyellősebb, ő nem engedi, hogy bemenjen hozz, de azt se szereti, ha én megyek be. Harmadrészt meg lánygyerekről van szó.
25/25 anonim 

válasza:

7éves lett a kisfiam a napokban.idáig nem túlzottan érdekelte a dolog,de most elkezdett nézegetni,igy nem fogok elötte fürödni most már.a tesóját is megkérdezte,hogy mi van neki a fütyi helyén.(pedig biztos tudta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!