Lát meztelenül a gyereked, vagy sem?
Két "tábor van" aki simán meztelenkedik a gyerek előtt, és van aki nem. Most 4 éves a gyerekünk, és nálunk egyelőre teljesen természetes, hogy fürdünk, és öltözünk előtte. Ez megváltozik amikor nagyobb lesz? Vagy mi már így maradunk és a meztelenkedős tábor leszünk?!:) Nálatok hogy volt ez?
Akik nem mutatkoztok meztelenül azok kicsi korában sem tettétek?
Megváltozhat. Nálunk a fiam döntése volt hogy már "nem kíváncsi ránk meztelenül."
Értsd ezt úgy hogy ha épp a szobába van, simán neki állnék átöltözni, de pár hónapja már volt hogy ha elkezdtem mondjuk a fölsőt levenni, már csukta is be a szemét és kérte hogy szóljak ha kész vagyok.
Holott előtte nem sokkal még ő akart velem együtt fürdeni.
Neki mostanra ért be az hogy szégyenlős.
6 éves fiu
Nálunk nem természetes hogy a gyerek előtt meztelenkedünk,de ettől függetlenül látott már úgy. A lányom 4,5éves és én átöltözöm előtte de nem járkálok meztelenül. Az apja már nem,és soha nem is öltözködött a gyerek előtt.
Kb 3éves koráig volt hogy vagy velem vagy az apjával fürdött,de apán akkor gatya mindig volt!
én szégyellős vagyok nagyon, még férjem előtt is :D
kisfiam van, 4 éves korában ha kérte, simán beültem mellé a kádba :) most 5 éves, most már nem ülök be, mert nem érzem jól magam. bár ez hülyén hangzik :D
öltözni nem öltözök direkt előtte, de ha bejön mikor öltözöm azért nem jövök zavarba. ha fürdök és bejön akkor is csak megkérem, hogy menjen ki, mindjárt megyek én is, de nem dobok magam elé semmit :)
szóval igen, ez változhat, ahogy érik a gyerek és egyre kíváncsibb lesz :)
mondjuk a férjem meg nem szégyellős, kifejezetten pucérkodós, gondolom más lesz ha lányunk is lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!