Szerintetek elfogadható egy 5 éves óvodás gyereknek a kakastaréj haj?
Az egyik barátnőm pénteken a gyerekének ilyen hajat csináltatott, mert a kisfiú ezt kérte. Az apjának és neki is tetszik, a gyerek szintén boldog a nagyszülők viszont kiakadtak. Szerintük hétfőn az óvodába is szóvá fogják tenni az óvónők.
Egyébként pedig liberális neveltetést kap a gyerek, minden megvan neki engedve, hogy kellőképpen ki tudjon bontakozni.
Én csak meghallgattam a problémáját, nem mondtam rá véleményt.
Kb. ilyen lett a haja a gyereknek, csak az övé nincs befestve:
Mit gondoltok?
11-es valaszoloval egyetértek annyiban, hogy lányoknál is vannak extrém esetek, ami valakinél kiveri a biztosítékot, más meg csak annyit mond ra, hogy "milyen cuki". Nem kellene rajta annyira kiakadni, csak fiúknál nem szoktunk hozza, hogy ennyire feltűnő legyen.
Nálunk is van az oviban egy punk hajú kisfiú, neki az apja zenész, ugyanilyen punk hajjal. Nem mondom hogy szép igy a gyerek, de nem is ítélem el a szüleit emiatt, az o dolguk.
Amúgy meg lehet, hogy a fodrász csak simán nem akart konfrontálódni a szülők nevelési elveivel, ezét csak kifogásként mondta, hogy azért nem hidrogénezi a gyerek haját, mert nem ülne nyugton annyi ideig.
Simán lehet, hogy amúgy sem vállalná, csak a szülők számára legjobban akceptálható indokkal bújt ki a feladat alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!