Óvodás korú fiúk anyukái! A ti fiatoknak is volt tombolós-játék időszaka? Hogy kezeltétek? Normális ez, vagy valami gond van?
Nekem is fiam van. :) Szerintem rá kell szólni. Valahogy meg kell tanulnia viselkedeni, bánni egy állattal. Jó szaladgáljon, dobjálja neki a labdát, stb. De Ő nem kutya, ne fetrengjen a sárban. És a kutyusnak olyat ne csináljon ami fájhat neki, főleg ha nagyon szereti. A kiabálás véleményes nálunk is. Egy darabig tűröm, de mindennek van határa, ideje és helye.
Szerintem türelmesen szóljál rá, ahogy írtam mégis csak meg kell tanulniuk viselkedni.
Bár én az ovira is haragszom, mindig olyan sáros és homokos a ruhája, hogy kritikán aluli. Előtte sem a bölcsiben, sem ha velünk megy játszóra nem koszolja így össze magát és nem is kell szinte sosem rászólni, hogy vigyázzon a ruhájára. Anélkül figyel rá, hogy szólni kelljen. Az oviban meg biztos a "kutya" nem figyel rájuk, egymást utánozzák, csak azért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!