Segítsen valaki! Az a problémám hogy állandóan valami gáz van a gépemmel, ha egy újabb játékot telepítek és szeretném elindítani. Nem indul, valamit kiír, erre meg arra hivatkozva. Elvileg, elég erős gépem van hogy gond nélkül fusson minden? Tanács?
Adatok:
CPU: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 20, 2800Mhz (14 x 200)
Videokártya: Sapphire Radeon Hd 4800 (1024 MG)
Ram: 6144 MB (DDR3 SDRAM)
rendszer: win7 ultimate 64 bit sp1
táp: Power LC600H-12 600W 120mm (remélem jól írtam)
Játékok amikkel valami gond volt: Crysis 3,The Evil Within,Middle:Earth Shadow of Mordor így hirtelen ezek ugrottak be.
Volt ami Dx11-re hivatkozott,de az is fent van,valami az AMD driver miatt,de azt is mindig frissítem,meg persze magától is. Valami csak elindul,fekete képernyő,megy egy kicsit a hang és kidob. Nem tudom mit lehetne kezdeni,vagy beállítani hogy működjön. :(
Minden más tökéletesen megy a gépen,csak a játékok kicsesznek velem.
Kérlek segítsetek!!
A táp kuka, amíg nem késő! Szerezz be egy normális tápot! Igen, tudom, nincs baja, működik, stb..., én / mi szóltunk!
Oprendszer rendben van? Jogtiszta?
A táp nem olcsó, csak épp vacak. Egy ilyen teljesítményű táp kétszer ennyibe kerül, mint ennek az újonnani ára. Megkockáztatom, hogy nincs is szükség ekkora tápra.
A lopott oprendszer okozhat ilyen hibákat. Amíg az nem megbízható, addig bármilyen hibakeresés felesleges.
Egyébként is: otthonra az ultimate kiadás teljesen felesleges. Ha ezt is az az informatikus adta, akkor szerintem cseréld az informatikusod!
A jogtiszta oprendszert nem loaderrel aktiválják... Meg miért lennél olyan bolond, hogy otthoni használatra 60 rugós oprendszert veszel a 25 ezer Ft-os helyett?
Kezd azzal, hogy beszerzel egy jogtiszta oprendszert. Mi van ha pont a loader piszkált meg valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!