Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok reggelire óvodás...

Mit adtok reggelire óvodás gyereknek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy joghurtot amikor ovis volt, mert így megette az oviban a reggelit. Ha többet adtam, akkor nem.
2014. nov. 13. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
kakaót vagy maci kávét. Semmi mást. különben nem eszik az oviban
2014. nov. 13. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Semmit.

Nem éhes egyáltalán!

Fél9-9 között már esznek az oviban!

2014. nov. 13. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

hétköznap semmit. reggel kiteszek egy bögre teát vagy kakaót, de jó ha heti 1x megissza :)

f8-8 között kel, f9re érnek be apával az oviba, egyből reggelizik.

hétvégén általában tojásos reggeli van, kedvence a bundászsemle

2014. nov. 13. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Énis le leszek pontozva de semmit. Nem is kérik. 7:15kor már oviban vannak.
2014. nov. 13. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:

8-ra jár a kisfiam oviba, most jár 2. éve. Ébredéskor tejitalt iszik és egy fél kifli van szendvicsnek készítve neki, amíg odaérnek az autóban, vagy kint az öltözőben eszi meg. Az ovis koszt nem igazán ízlik neki, ezért döntöttünk úgy, hogy ezt legalább megeszi, ne legyen akár egész nap étel nélkül. Bár ez valmi kevés.

Most a párizsis kifli megy kechuppal. :)

2014. nov. 13. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Tejet gabonapehellyel.
2014. nov. 13. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az én fiam sem éhes reggel, max. egy tejszeletet vagy egy dörmi mackót vagy pár szem kekszet tudok belediktálni, inni teát szokott hozzá.
2014. nov. 13. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Iszik egy fél bögre tejet vagy kakaót.

Minden reggel megkínálom reggelivel, ez lehet kifli vajasan, rá felvágott, sajt vagy májkrém, esetleg péksütemény vagy joghurt.

1-2 falatot csipeget csak, legtöbbször nem kér semmit (pedig én is eszem, kávézom, a kistesója is eszik).

8-fél 9 között érünk be, fél 9-kor esznek is. Ott már jó étvággyal eszik mindig, mindenből.

2014. nov. 13. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor felkel, akkor nem éhes, kakaót szokott inni. Aztán oviban reggelizik. Hétvégén sem eszik rögtön reggel felkelés után
2014. nov. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!