Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy hizzon a kisfiam?

Mit tegyek hogy hizzon a kisfiam?

Figyelt kérdés
Mar juliusba betoltotte a 3 evet.de meg mindig csak 11 kilo.makk egeszseges gyerek sosem megy a hasa stb.2250grammal es 47 cmrel szuletett.angiaban elunk.nagyon sokat mozog,ugral stb.egesz nap porog.

#hnjk
2014. nov. 11. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki enni. Mégis mi ezen az olyan nehéz?
2014. nov. 11. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Egyébként az én gyerekem is ilyen volt pár nappal ezelőttig, azóta adok neki vasat és úgy zabál, hogy nem hiszem el. Most már vissza vettem, mert nem szeretném, hogy dagadt egy gyerek lenne.
2014. nov. 11. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es hogy te milyen okos vagy.hulye idiota.gondolom neked sincs gyereked......
2014. nov. 11. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én fiam ugyanez, 50 cm 3510 gr született, most 3 éves és 3 hónapos, 92 cm és 14 kg, de elég girnyaunak látom, válogat rettentően, gyümölcsöt megkóstolni sem hajlandó, főzeléket elvétve, nyersen zöldséget csak a paradicsomot meg az uborkát nagy ritkán. Béres+c vit. már a második adag fogy és semmi...Oviban is borzalmasan rosszul eszik. Sajnos plusz ötletem nincs, csak gondoltam írok, hogy nem vagy vele egyedül. Ezt a vasat kipróbáljuk mi is, remélem nektek is segít
2014. nov. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!