Mit tegyek hogy hizzon a kisfiam?
Figyelt kérdés
Mar juliusba betoltotte a 3 evet.de meg mindig csak 11 kilo.makk egeszseges gyerek sosem megy a hasa stb.2250grammal es 47 cmrel szuletett.angiaban elunk.nagyon sokat mozog,ugral stb.egesz nap porog.#hnjk
2014. nov. 11. 11:27
1/14 A kérdező kommentje:
ja es nagyon rossz etvagyu.alig akar megenni valamit :(
2014. nov. 11. 11:32
2/14 A kérdező kommentje:
94 cm
2014. nov. 11. 11:40
3/14 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de kiskoromban nagyon vékony voltam, és ez kb. 10 éves koromig tartott. Onnantól összeszedtem magam, és most egy tök átlagos nő lettem...
Szóval szerintem nem tudsz beletömni semmit, ha nem akarja, főleg, ha ő ilyen alkat.
Az egy dolog, hogy van a nagy átlag, és attól esetleg ő vékonyabb, de az átlag abból jön ki, hogy vannak vékonyabb-"kövérebb" gyerekek.
Ha makk egészséges, akkor nem lehet baj! Ő ilyen. Nem biztos, hogy ilyen is marad.
Unokaöcsém most, 14 évesen lett "normális", eddig kicsi volt és vékony. Most meg...hihetetlen hogy meg tudnak változni!
4/14 anonim válasza:
Annyira nem kevés a súlya, mivel nagyon alacsony is.
5/14 A kérdező kommentje:
csak az zavar hogy semmi etvagya alig eszik meg valamit
2014. nov. 11. 12:08
6/14 anonim válasza:
Szia! A fiam hasonló paraméterekkel született 2370g 46 cm ő 27 hónapos most 11,2kg 86cm jelenleg. Én vettem neki béres cseppet és c vitamint kap ez javított az étvágyán de így se nagy evő.. Igyekszem a kedvenceit adni főzni és inkább többször keveset elven etetem. Mivel a gyümölcsöket és a nyers zöldségeket is szereti nasi helyett ezt eszi. A főétkezések megvannak rendesen csak nem sokat eszik belőle. Próbálj valami multivitamint adni hátha segít.
7/14 anonim válasza:
Egyébként válogatós vagy étvágytalan? Érdemes lenne vérvételt kérni lehet kevés a vas és az is okozhatja.
8/14 A kérdező kommentje:
nagyon valogatos es etvagytalan is.van itthon beres csepp akkor adok neki
2014. nov. 11. 12:55
9/14 anonim válasza:
Próbáld meg akkor reggel este 5csepp béres 5 csepp c vitamint adok a fiamnak. Persze pár hét kell mire lesz hatása.
10/14 A kérdező kommentje:
rendben.koszonom :)
2014. nov. 11. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!