3-4 évesed mellett mennyire van rend?
Van egy 5éves fiam,3és fél éves lányom,egy éves kislányom. Nálunk a gyerekszobákban ill. a nappaliban lehet játszani. Eleinte nem szerettük volna a nappalit is bevonni,de képtelenség volt kitiltani őket,folyton becsempészik magukat meg a kis játékaikat. Így mostmár a nappaliban is van egy tárolódoboz.
A fiú már nagyon ügyesen elpakol maga után.
A 3és fél éves kicsit lustább :) de ha segítek neki,ő is pakol.
Mi este fürdés után pakolunk össze. Nap közben pedig nem hagyom,hogy mindent előszedjenek. Pár dolog ok,de ha már nem játszik vissza a polcra,vagy dobozába,és akkor vesz elő másikat.
Nálunk szeritem a 3 gyerkőchöz képest rend van. De szerintem a tisztaság fontosabb. Elpakolni pikk-pakk el lehet,és bőven elég esténként. Minek stresszeljük magunkat egész nap :)
Mondjuk nem könnyü megszokni a káoszt,de idővel érdemes :)
sajnos az enyém semennyire,3 és fél éves fiu!.hiába kérem hogy pakolják el a játékokat meg csak a szobájukba....hááát!itt egyszerüen nem megy....szalad a ház.estére miután lefekszenek kitakaritok,de reggel ahogy felkelnek már rámolnak,ráadásnak az öccsét(2 éves) is kelti,ahogy felébred lámpát kapcsol és ébreszti a kicsit.
már nem tudom,hogy vehetném rá őket,hogy csak egy picit vigyázzanak vagy csak a szobájukban csinálják....miért?a tiéd mellett mennyire van rend? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!