3,5 éves fiúnknak és 1 éves ikerlányainknak jók lennének az alábbi ajándékok karácsonyra? Esetleg túl sok/túl kevés?
Oké, köszi a tanácsokat :)
Akkor másfelé nézelődök. A sátor biztos marad a lovagmániásnak. Amellé nem tudom mi lenne jó...
Az úgy jó lenne ha valamelyik lány kap egy kismotort a másik valami "labdásat" és mellé mind a ketten 1-1 készségfejlesztő játékot?
A bébitaxi szerintem nagyon is jó,fiam még 3 évesen is imádott vele a lakásban közlekedni,nekünk is Smoby van,az árát nem tudom a mamájától kapta első karácsonyára,8 hónapos volt ekkor,de ebből egyet vennék,és mivel még picikék közös lenne a 2.ajándék is,viszont nem plüssöt vennék hanem valami érdekesebbet,plüssöt inkább Mikulásra ajándékoznék.
A playmobil nekem nem jön be a Dublot,és a Legót szeretem azt hasznosabbnak tartom,és strapabíróbbnak.
na akkor jövök én:)
Az én fiaimnagyon szertik a bébitaxit,nállunk igazán ki van használva kivétel nélkül minden nap ráüllnek és repesztenek vele a nappaliba meg a folyósón.Az egyik 4,5 éves a másik 2 de már 1 éves koruk körül használták!
Viszont!!
Tényleg elég belőlle egy is és nem ez az örült drága(én vaterán használtan 500 ft-ért vettem)
Ha mégis kismotorban gondolkodsz abból valóban fog kelleni a kettő mert csak megy a harc!
Plüsst én sem pártolom bár lehet azért mert a fiaim utálták,ezt neked kell tudnod,hogy mennyire plüssössek a csajok!Inkább ha már plüss akkor valami tanulós fajta ami zenél meg testrészeket tanít!Nézd itt a 10-es válaszát ezekről ír elég részletesen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Sátor az jó ötlet,playmobilunk soha nem volt,ahelyett mega blocks kockák meg lego!
3,5 éves kora körül a nagyobbik fiam ezt imádta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!