Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves fiúnknak és 1 éves...

3,5 éves fiúnknak és 1 éves ikerlányainknak jók lennének az alábbi ajándékok karácsonyra? Esetleg túl sok/túl kevés?

Figyelt kérdés

Kisfiú: [link]

[link]

Egyik kislány: [link]

[link]

Másik kislány: [link]

[link]

2014. okt. 28. 11:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a tanácsokat :)

Akkor másfelé nézelődök. A sátor biztos marad a lovagmániásnak. Amellé nem tudom mi lenne jó...

Az úgy jó lenne ha valamelyik lány kap egy kismotort a másik valami "labdásat" és mellé mind a ketten 1-1 készségfejlesztő játékot?

2014. okt. 28. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
ha kismotorban gondolkodsz, és együtt viszed is ki majd őket így, akkor viszont én átgondolnám a helyedben, hogy abból kettő legyen. A labdás játék és a készségfejlesztők szerintem jó ötlet.
2014. okt. 28. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

A bébitaxi szerintem nagyon is jó,fiam még 3 évesen is imádott vele a lakásban közlekedni,nekünk is Smoby van,az árát nem tudom a mamájától kapta első karácsonyára,8 hónapos volt ekkor,de ebből egyet vennék,és mivel még picikék közös lenne a 2.ajándék is,viszont nem plüssöt vennék hanem valami érdekesebbet,plüssöt inkább Mikulásra ajándékoznék.

A playmobil nekem nem jön be a Dublot,és a Legót szeretem azt hasznosabbnak tartom,és strapabíróbbnak.

2014. okt. 28. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
A sátor szerintem jó. Plüss ellenes vagyok, szóval az tuti nem. A playmobilt annyira nem ismerem, ugyan nekem lányom van, de kicsinek a duplo volt a mánia most már a lego.
2014. okt. 28. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:

na akkor jövök én:)

Az én fiaimnagyon szertik a bébitaxit,nállunk igazán ki van használva kivétel nélkül minden nap ráüllnek és repesztenek vele a nappaliba meg a folyósón.Az egyik 4,5 éves a másik 2 de már 1 éves koruk körül használták!

Viszont!!

Tényleg elég belőlle egy is és nem ez az örült drága(én vaterán használtan 500 ft-ért vettem)

Ha mégis kismotorban gondolkodsz abból valóban fog kelleni a kettő mert csak megy a harc!

Plüsst én sem pártolom bár lehet azért mert a fiaim utálták,ezt neked kell tudnod,hogy mennyire plüssössek a csajok!Inkább ha már plüss akkor valami tanulós fajta ami zenél meg testrészeket tanít!Nézd itt a 10-es válaszát ezekről ír elég részletesen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Sátor az jó ötlet,playmobilunk soha nem volt,ahelyett mega blocks kockák meg lego!

3,5 éves kora körül a nagyobbik fiam ezt imádta:

http://www.youtube.com/watch?v=1MH7QwnTDqE

http://www.youtube.com/watch?v=3el6PEDVNg8

2014. okt. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!